نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

گردش موجودی کالا چیست؟ و نحوه محاسبه آن چگونه است؟ بعضی مواقع محصولی به راحتی به فروش می ‌رسد و از قفسه کالا خارج می‌گردد. اما بعضی مواقع نیز محصولات با اینکه به اندازه کافی تخفیف دارند، اما به فروش نمی رسند. این به معنی است که کالا در حال جابجایی می‌باشد. بنابراین شرکت ها، کسب و کارها و فروشگاه های کوچک و بزرگ باید گردش موجودی کالا را کنترل کنند و سرعت حرکت محصولات خود را زیر مد نظر داشته باشند.

محاسبه گردش موجودی کالا، همه فاکتورها از استراتژی قیمت گذاری گرفته تا تبلیغات و چرخه عمر محصول را مشخص می‌ کند. از آنجا که بسیاری از افراد سوال دارند که گردش موجودی کالا چیست؟ در ادامه توضیحاتی در این خصوص ارائه خواهیم کرد. پس تا انتهای این مطلب از طلوع پدیده با ما باشید.

 آشنایی با مفهوم گردش موجودی کالا

بسیاری از فعالان تجاری اغلب این سوال را دارند که گردش موجودی کالا چیست؟ باید بگوییم که گردش موجودی کالا نسبت مالی است که نشان می دهد در یک بازه زمانی مشخص یک شرکت طی چند مرحله موجودی کالای خود را به فروش رسانده باشد و مجددا آن را جایگزین نموده است.

گردش کامل موجودی به این معنا می باشد یک شرکت کل موجودی کالای خود را که خریداری کرده است را فروخته و این کالا می تواند حتی یک کالای آسیب دیده یا از بین رفته باشد. موجودی شامل تمام کالاهای خام یا تمام شده می باشد که یک شرکت پس از فروش در انبار نگهداری می کند.

شرکت هایی که فروش بالایی دارند، معمولاً چند گردش موجودی کالا در سال خواهند داشت، اما بنا بر دسته محصولات و نوع صنایع، گردش متفاوتی دارند. مثلاً کالاهای بسته بندی مصرفی گردش بالایی دارند، اما کالاهای لوکس و گران قیمت شامل کیف دستی های لوکس، تعداد کمی فروش در سال دارند و زمان تولید آنها نیز طولانی خواهد بود. چالش های مدیریت موجودی از جمله تغییر تقاضای مشتری، ذخیره کردن بیش از حد کالا، برنامه ریزی ضعیف برای زنجیره تامین می تواند بر گردش موجودی کالا تاثیر منفی بگذارد. اما یکی از مفاهیمی که معمولاً در ارتباط با گردش موجودی کالا با آن برخورد می کنیم، نسبت گردش موجودی کالا است که باید در ادامه توضیحاتی در مورد آن ارائه کنیم.

 برای اطلاع از استعلام چک صیادی بر روی لینک کلیک کنید.

آشنایی با مفهوم گردش موجودی کالا

 نسبت گردش موجودی کالا

نسبت دوره گردش موجودی کالا در حقیقت تعداد دفعاتی است که یک شرکت موجودی خود را در یک بازه زمانی مشخص فروخته و سپس آن را شارژ نموده است. از فرمول محاسبه نسبت گردش کالا برای محاسبه تعداد روزهایی که برای فروش موجودی در دسترس نیاز است، استفاده می شود. برای محاسبه نسبت دوره گردش موجودی کالا باید از فرمول ریاضی بهره برد که در آن قیمت تمام شده همه کالاهای فروخته شده تقسیم بر موجودی همان دوره خواهد شد. 

نسبت بالاتر گردش موجودی کالا به فروش قوی تر و نسبت پایین گردش موجودی کالاها به فروش ضعیف اشاره می نماید. نسبت بالاتر می تواند نمایانگر موجودی ناکافی و نسبت کمتر می تواند نمایانگر موجودی بیش از حد کالا در انبارها باشد. گردش موجودی کالا، نرخی است که براساس آن کالاهای انبار به فروش می رسند یا مورد استفاده قرار خواهند گرفت و در گام بعد جایگزین می شوند. اما مزایای اطلاع از نسبت گردش موجودی کالا چیست؟ در ادامه به این موارد اشاره خواهیم کرد.

نسبت گردش موجودی کالا

 برای اطلاع از درآمد غیر فعال چیست؟ بر روی لینک کلیک کنید.

 مزایای اطلاع از نسبت گردش موجودی کالا چیست؟

چنانچه شما از نسبت گردش موجودی کالا اطلاع داشته باشید، می توانید به شکل موثری موجودی را کنترل کنید. این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که یک شرکت بینش خوبی در مورد تمامی اختیارات خود داشته باشد. محاسبه کردن و کنترل گردش موجودی کالا به کسب و کارها بسیار کمک خواهد کرد و می‌ تواند در زمینه‌ های مختلفی از جمله بازاریابی محصول، قیمت گذاری، خرید و مدیریت انبار و تولیدات منجر به تصمیمات موثرتری شود.

 

نرم-افزار-حسابداری طلوع پدیده

 

در نهایت باید بگوییم که نسبت دوره گردش موجودی کالا مشخص می‌کند یک شرکت چقدر از موجودی کالاهای خود را به فروش می رساند. میانگین موجودی غالباً جهت یر به یر نمودن افت و خیزهای ناشی از تغییرات در یک برهه زمانی از جمله تغییرات یک روز یا یک ماه بکار می رود. میانگین موجودی معیاری قابل اعتماد و پایدار را ارائه می‌کند. در نظر بگیرد در مورد فروش فصلی، موجودی برخی از اقلام مانند پوشاک زمستانی، درست قبل از فصل مناسب به طور غیرعادی بالا می رود و در پایان فصل به طور چشمگیری کاهش می یابد.

در حقیقت نسبت گردش موجودی کالا از طریق اعداد موجودی پایانی در بازه زمانی که قیمت تمام شده کالاهای فروخته شده حاصل می شود، بدست می آید. فرمول نسبت گردش موجودی کالا برای محاسبه مدت زمان لازم برای فروش تمام موجودی انبار استفاده می شود. روزهای مورد نیاز برای فروش کالای موجود به شکل زیر محاسبه می گردد:

میانگین موجودی تقسیم بر قیمت تمام شده کالای فروخته شده ضربدر  365

مزایای اطلاع از نسبت گردش موجودی کالا چیست؟

 
 برای اطلاع از قوانین ترک کار بر روی لینک کلیک کنید.

چگونگی محاسبه میانگین موجودی کالا

همه کسب و کارها می توانند با یک فرمول بسیار ساده گردش موجودی خود را حساب کنند. این روش شامل اطلاعات فروش بازار یا بهای تمام شده کالای فروخته شده تقسیم بر موجودی می باشد. در آغاز، باید میانگین موجودی در یک دوره مشخص را محاسبه کنید. برای این کار باید موجودی اولیه و موجودی پایانی را تقسیم بر 2 کنید.

میانگین موجودی کالا = (موجودی ابتدایی کالا + موجودی پایانی کالا) / 2

چگونگی محاسبه نسبت گردش موجودی

اگر کسب و کار شما نوسانات فصلی ندارد، می توانید از موجود نهایی به جای موجود میانگین استفاده کنید. با این وجود هر چه نقاط داده بیشتری داشته باشید، بهتر می توانید موجودی خود را محاسبه کنید. موجودی ماهانه را بر ۱۲ تقسیم کنید و از میانگین سالانه موجودی بهره ببرید. سپس فرمول گردش موجودی کالا را اعمال نمایید.

 نسبت گردش موجودی کالا = قیمت تمام شده کالای فروخته شده / میانگین موجودی کالا

 

فرق در گردش موجودی کالا بر پایه صنعت

صنایعی که حجم بالا و حاشیه کم دارند خواستار گردش موجودی کالا در حجم بالایی هستند. بالعکس صنایعی که حجمی کم و حاشیه بالایی دارند به گردش موجودی پایین تری گرایش دارند. به طور مثال تولید کننده های محصولاتی با حجم کم و حاشیه سود پایین تر نسبت به یک تعمیرکار یا تولیدکننده محصولاتی با حجم بالا و حاشیه سود بالاتر در طول یک دوره حسابداری مشخص و یکسان سود کمتری می برند.

بنابراین زمانی که واحد اقتصادی شروع به کار می کند باید به این نکته توجه داشته باشد که حاشیه سود و حجم کالا یا خدماتی که تولید می کند در پیشبرد اهداف واحد اقتصادی موثر است. 

گردش موجودی کالا با نسبت پایین

زمانی که در پی علت پایین بودن نسبت گردش موجودی کالا هستید باید موجودی را بررسی کنید تا به علت آن برسید و همچنین تحلیل نسبت گردش موجودی کالا نیز انجام دهید. در همین راستا به سوالات دیگری خواهید رسید که باید با انجام بررسی و تغییراتی به جواب این سوال ها برسید. رقبای شما برای محصولات خود قیمت کمتری تعیین می کنند؟ باید سیاست های که طبق آن قیمت گذاری صورت می گیرد نیز به صورت دقیق تجزیه و تحلیل نسبت گردش موجودی کالا انجام شود. متقاضیان کالا شما کاهش پیدا کرده؟ در این مرحله باید موجودی جدیدتری را وارد انبار و حیطه فعالیت خود کنید.

خرید هایی که انجام می دهید دیگر مفید نیست و اجناس خریداری شده در حال انباشت در انبار است؟ بنابراین باید سیاست های خرید خود را تغییر دهید تا سرمایه شما دیگر در موجودی شما درگیر نباشد. از عملکرد فروشندگان راضی نیستید؟ در زمینه فروش دقت بیشتری به خرج دهید و تیم فروش مجربی را استخدام کنید و یا آموزش را مدنظر قرار دهید تا از فروش بهتر بهره ببرید. اگر این موارد را رعایت کنید می توانید بهبود کسب و کار خود را سرعت بخشید. شما برای اینکه در واحد تولیدی خود به موفقیت نزدیک شوید باید همه این موارد را مورد بررسی قرار دهید.

 

چگونگی محاسبه نسبت گردش موجودی

برای آشنایی با هزینه معوق چیست؟  با ما همراه باشید.

خلاصه مطالب

در این مقاله سعی کردیم به این سوال که گردش موجودی کالا چیست؟ پاسخ داده و نحوه محاسبه آن را در اختیار شما قرار دهیم. گردش موجودی کالا در واقع یکی از راه هایی است که شما می توانید از طریق آن در بازه زمانی مشخص کنید. که شرکت چند بار موجودی کالای خود را به فروش رسانده و مجدداً آن را جایگزین کرده است. گردش کامل موجودی کالا به این معنی است که یک شرکت کل موجودی کالای خریداری شده را فروخته است.

از آنجا که آشنایی با گردش موجودی کالا برای صاحبان کسب و کار بسیار اهمیت دارد. صاحبان کسب و کار راحت تر می توانند بر تولیدات خود کنترل داشته باشند. برنامه‌ریزی بهتری کنند، در این مقاله سعی کردیم در ارتباط با این سوال که گردش موجودی کالا چیست؟ اطلاعات دقیقی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. چنانچه نیازمند کسب راهنمایی های بیشتر در ارتباط با مطالب این مقاله هستید. می توانید با کارشناسان ما در طلوع پدیده تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

برای دانلود پی دی اف کامل مطالب این صفحه، کلیک کنید.

 

منبع: سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و گردش موجودی کالا چیست؟

 

 



:: برچسب‌ها: گردش موجودی کالا چیست؟ , گردش موجودی کالا , نسبت گردش موجودی کالا , نرم افزار حسابداری طلوع پدیده , نرم افزار مالیاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1456 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

دانستن . یکی از موضوعاتی است که دغدغه فکری بسیاری از عزیزانی است که قصد خارج شدن از شغل فعلی خود را دارند. این موضوع در مورد اشخاصی که در شرکت های بزرگ و با قرارداد های پر جزئیات در حال کار هستند اهمیت ویژه تری پیدا میکند. زمانی که کارگر یا کارمند قوانین ترک کار در وزارت کار را نداند ممکن است به مشکلاتی رو به رو شود.

برای خاتمه یک رابطه کاری از جانب کارمند باید قوانینی رعایت شود تا در آینده برای هر دو طرف قرارداد موجب مشکل نشود. در این زمینه این مقاله از وبسایت طلوع پدیده قصد دارد تا شما را با جزئیات قوانین ترک کار آشنا کرده و به مفاد آن بپردازد.

ترک کار چیست؟

ترک کار به معنی ترک کردن شغل خود توسط یک کارمند است. همانطور که از نام آن مشخص است در مواقعی که شخص بدون خواست خود از کار منع شود ترک کار صورت نگرفته است.

پس نکته اول در خصوص ترک کار این موضوع است که شما باید خود برای خارج شدن از شرکت یا سازمان و محل کار خود اقدام کنید. به قوانین ترک کار کارگر که در بند اول دستورالعمل 17 وزارت کار به آن اشاره کرده توجه فرمایید:

 ترک کار عبارت است از فسخ یکجانبه قرارداد کار از طرف کارگر بدون مجوز قانونی. برای محقق شدن ترک کار، کارگر می باید قصد و نیت انجام این عمل حقوقی را داشته باشد، بنابراین در صورتی که قصد و نیت فسخ قرارداد وجود نداشته باشد عمل انجام شده ترک کار محسوب نمی شود.

ترک کار چیست؟

در ادامه این مقاله به قوانین ترک کار در تامین اجتماعی و روش های ترک کار خواهیم پرداخت.

تفاوت ترک کار با غیبت کاری

 در این متن به تفاوت غیبت و ترک کار اشاره شده است. تفاوت غیبت با ترک کار به صورتی است که ندانستن این تفاوت جزو ضعف های کارمند یا کارگر محسوب می شود. ترک کار همانطور که گفته شد بدون دلیل موجه انجام میگیرد و کاری غیر حرفه ای است. اما باید در نظر داشت که طبق قانون ترک کار در صورتی که شخص دچار بیماری یا سایر مشکلات جدی خانوادگی و... شود و به این دلایل در محل کار حضور نیابد شامل ترک کار نمیشود و به چنین حالتی غیبت کاری میگویند.

❌ نکته مهم در رابطه با غیبت کاری این است که اگر غیبت شما در محل کار به علت بی میلی شما برای انجام کار و تمایل شما به فسخ قرارداد باشد، تشخیص این که این عمل شما ترک کار محسوب میشود یا خیر به مراجع حل اختلافات کاری یا اداره کار واگذار میشود.

استعلام چک صیادی برای آشنایی با این مفهوم روی لینک آبی رنگ کلیک نمایید.

تفاوت ترک کار و انواع دیگر خاتمه کار

طبق قوانین ترک کار در قانون کار، این عمل بدون اعلام قبلی و درخواست استعفا رسمی از نظر معنوی عملی ناخوشایند و از نظر قانونی محکوم است. همانطور که اشاره شد ترک کار فقط به زمانی گفته میشود که شخص کارمند یا کارگر بدون هیچگونه توجیح یا دلیل موجه از کار خارج شود.

 در ادامه به شرایط ترک کار می پردازیم. اما در این میان سوال پیش می آید که برای خارج شدن از یک پست شغلی چه راه هایی رو به روی ما قرار دارد. طبق ماده 21 قانون کار، یک رابطه کاری در شرایط زیر خاتمه میابد:

  • وفات یافتن شخص
  • بازنشستگی شخص
  • از کار افتادگی شخص
  • پایان قرارداد های موقت و عدم تجدید آن
  • استعفای شخص
  • فسخ قرارداد بعلت رخداد یکی از شروط فسخ قرارداد در متن همان قرارداد

اما راه حل خارج شدن از یک کار با استعفای شخص راه حل درستی برای این کار است که آن هم قوانین خود را دارد. شخص باید استعفای خود را کتبا به کارفرما ارائه کند، پس از آن موظف است تا 30 روز به کار خود ادامه دهد.

مهمترین نکته این است که شخص تا روز پانزدهم از زمان درخوست استعفا میتواند بطور قانونی از استعفای خود صرف نظر کند. در این صورت باید مجددا مراتب انصراف استعفا خود را به مدیریت بصورت کتبی اعلام دارد.

برای کسب اطلاع از هزینه معوق چیست؟ روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

عواقب قانونی ترک کار

اگر شخصی اقدام به ترک کار کند، کارفرما میتواند بر علیه او شکایت تنظیم کند و اعاده ضرر و زیان کند. این شکایات در اداره کار مطرح میشوند و پس از بررسی این اداره و با توجه به حکم ایشان مبنی بر ترک کار یا عدم ترک کار توسط متشاکی ممکن است حکم های مختلفی صادر شود.

عواقب قانونی ترک کار

اگر در هنگام عقد قرارداد سفته هایی جهت حسن انجام کار از جانب شخص به کارفرما ارائه شده باشد در صورتی که رای شورا به برد کارفرما باشد، وی میتواند آن ها را به اجرا گذاشته یا در صورتی که در قرارداد اشاره ای به این وضع شده باشد حق خود را طلب کند.

نرم-افزار-حسابداری طلوع پدیده

اما باید بدانید کارفرما برای اثبات ادعای خود باید بتواند ترک کار متشاکی را با ارائه مدرک مستدل کند. علی ایحال در هر صورت موظف به پرداخت مزایای پایان کار و همچنین سنوات به فرد ترک کننده کار است.

تاثیر مشکلات بین کارمند و کارفرما بر ترک کار

طبق قوانین ترک کار در قانون کار به طور کلی مشکلات شخصی بین کارمند و کارفرما به هیچ عنوان دلیل موجه و محکمه پسندی برای ترک کار نیستند. در هیچ حالتی بعلت مشکلات شخصی یا غیر شخصی کارمند مجاز به ترک وظیفه نیست.

تاثیر مشکلات بین کارمند و کارفرما بر ترک کار

اما در صورتی که مشکلات احتمالی پیش آمده بین کارمند (کارگر) و کارفرما ارتباطی با هر یک از بند های موارد فسخ قرارداد در قرارداد مذکور داشته باشد و یکی از آن بندها در شرایط موجود صدق کند، عملا میتوان قرارداد را فسخ کرد و این عمل ترک کار محسوب نمیشود.

برای کسب اطلاع از نحوه خرید خودرو در بورس کالا روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

ترک کار بعلت عدم پرداخت حقوق

بعضا پیش می آید که کارفرما در خصوص پرداخت حق و حقوق کارگران و کارمندان خود تعلل کرده و با عدم پرداخت آن موجب نارضایتی و ایجاد تنش هایی در محل کار میشود.

طبق قوانین ترک کار در خصوص چنین شرایطی باید بدانید که برای حل این اختلاف باید از مراجع قانونی ذیربط اقدام کنید و مراحل پیگیری را از طریق اداره کار پیگیری کنید و لازم به ذکر است عدم پرداخت حقوق نیز دلیل موجهی برای ترک کار نیست.

قانون و تبصره های آن برای قصور کارگر

ماده ۲۷ قانون کار در مورد موضوع قصور کارگر اینگونه می گوید که: در هر زمانی که کارگر در انجام امور محول شده به آن کوتاهی کند و از آئین نامه های انضباطی محیط کار خود پیروی نکند، شخص کارفرما اجازه دارد تا با نظر موافق شورای اسلامی کار، با پرداخت حقوق و مطالبات معوق، به فراخور هر سال، سابقه کار برابر با یک ماه آخرین حقوق کارگر را تحت عنوان حق سنوات به کارگر پرداخت کرده و قرارداد کاری فی مابین را فسخ کند.

در خصوص نظر شورای اسلامی کار باید این نکته را عنوان کرد که در برخی واحد ها این شورا وجود ندارد و به جای این شورا، کارفرما باید نظر موافق انجمن صنفی را داشته باشد. در ضمن اگر حل کردن این مسئله با توافق دو طرف حل شد که دو طرف با انجام توافقات لازم قطع همکاری را اعلام می کنند اما اگر با توافق به نتیجه نرسید باید به هیئت تشخیص مراجعه کنند و اگر در این هیئت هم مسئله حل نشد به هیئت حل اختلاف مراجعه می کنند و در آنجا به مشکل رسیدگی می شود.

زمانی که مراجع حل اختلاف در حال رسیدگی هستند قرارداد کار به حالت تعلیق می باشد. در تبصره 1 ماده ۲۷ آمده است که اگر کارگاه یا واحد صنفی فاقد قانون شورای اسلامی کار و انجمن صنفی باشند و نماینده کارگر نداشته باشد. اعلام نظر موافق هیئت تشخیص در زمانی که قرار به فسخ قرارداد کار است الزامی می باشد. در زمان فسخ قرارداد باید آئین نامه های انضباطی، موارد قصور و دستورالعمل هایی که توسط شورای عالی کار به تصویب رسیده و طبق قوانین اداره کار می باشد باید به هیئت تشخیص ارائه شود. 

بنابراین در زمان قصور کارگر حتما مدارک لازم توسط کارفرما ارائه شود تا حق کارفرما یا کارگر پایمال نشود و دو طرف بتوانند به درستی از حق و حقوق خود دفاع کنند.

خلاصه مطلب

در این مقاله به قوانین ترک کار اشاره شد و دریافتیم عملی نادرست است و میتواند عواقب سختگیرانه ای بسته به پیگیری کارفرما و رای صادره از جانب شورای حل اختلاف اداره کار داشته باشد. شرایط ترک کار به شرایطی میگویند که شخص بدون هیچ دلیل موجهی قراردادی که هنوز به پایان نرسیده را یک جانبه فسخ کند.

در صورتی که نیاز میدانید از کار خود بنا به هر دلیل خارج شوید میتوانید استعفای خود را کتبا به مدیریت یا کارفرما ارائه دهید و تا 30 روز هم در همان مجموعه وظایف خود را انجام داده تا در پایان این 30 روز بتوانید به صورت قانونی از شغل خود خارج شوید.

برای دانلود مطالب این صفحه به صورت پی دی اف کلیک کنید.

 

منبع: سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و قوانین ترک کار

 

 



:: برچسب‌ها: قوانین ترک کار در وزارت کار , قوانین ترک کار , تفاوت غیبت با ترک کار , نرم افزار حسابداری طلوع پدیده , نرم افزار مالیاتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1456 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

پس از انجام توافقات اولیه خرید و فروش خودرو این سوال به وجود می آید که مالیات نقل و انتقال خودرو با کیست؟ در واقع در بیشتر موارد خریداران خودرو این پرداختی را حق خود نمی دانند و بالعکس فروشندگان نیز ادعا میکنند که خریداران باید هزینه مالیات نقل و انتقال خودرو را پرداخت کنند.

اما شاید ندانید که قانون برای رفع اینگونه مشکلاتی که در هنگام معاملات خودرو بوجود می آید. ماده ها و تبصره هایی دارد که دانستن آنها برای انجام معاملات الزامیست و روند کار تسریع و تسهیل میکند. برای دانستن این قوانین پیشنهاد میکنیم این متن را تا انتها مطالعه فرمایید.

مالیات انتقال مالکیت خودرو داخلی با کیست؟

از آنجایی که امروزه با افزایش چشمگیر تولیدات خودروی داخلی و تنوع آنها معاملات این ماشین ها بیش از پیش شده. ابتدا برای مقوله ماشین های داخلی به جواب این سوال می پردازیم که مالیات نقل و انتقال خودرو با کیست؟ قیمت به صرفه این خودرو ها نیز از دیگر مزایایی است که باعث شده خرید و فروش خودرو های داخلی بیشتر شوند.

 

مالیات انتقال مالکیت خودرو داخلی با کیست؟ 

 

تمام خودرو های داخلی و موتورسیکلت ها در هنگام انتقال سند مالکیت شامل پرداخت هزینه مالیات انتقال مالکیت می شوند. در اینجا این سوال به وجود می آید که مالیات نقل و انتقال خودرو با خریدار است یا فروشنده؟ برای خودرو ها و یا موتور سیکلت های داخلی این میزان مبلغ 1% نسبت به ماخذ اعلامی سازمان امور مالیاتی اعلام شده و طبق قانون فروشنده موظف به پرداخت آن است.

ماخذ در واقع فهرست بلند بالاییست که سازمان امور مالیاتی کشور هر ساله بنا به میزان تورم و شرایط و اقتصادی، قیمت مورد تایید خود برای انواع خودرو و موتور سیکلت را در آن اعلام میکند.

از لحاظ منطقی هم دقیقا باید همینطور باشد چون در واقع این فروشنده است. که در طول سالهایی که خودرو تحت مالکیت او بوده از آن بهره می برده است. قاعدتا اوست که باید هزینه مالیاتی که برای آن ماشین یا موتور در نظر گرفته شده است را پرداخت کند. 

برای اطلاع از نحوه محاسبه مالیات نقل و انتقال خودرو، با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

مالیات نقل و انتقال خودرو های خارجی

همانطور که میدانید خودرو های خارجی نیز از پرداخت مالیات در هنگام نقل و انتقال مالکیت خودرو معاف نیستند. این خودرو ها علاوه بر پرداختی که در هنگام نقل و انتقال مالکیت دارند، طبق قوانین جدید بطور سالانه نیز موظف به پرداخت مالیات خودرو هستند.

هزینه مالیات انتقال مالکیت این خودرو ها از قرار 2% نسبت به ماخذ اعلامی سازمان امور مالیاتی است. علاوه بر هزینه عوارض شهرداری، و هزینه دفتر اسناد رسمی و مالیات نقل و انتقال صاحبین خودرو های خارجی که قیمت روز آنها بیش از 1 میلیارد تومان باشند باید مالیات خود خودرو را نیز پرداخت کنند تا بتوانند مالکیت آن را به شخص دیگری منتقل کنند.

 

مالیات نقل و انتقال خودرو های خارجی 

 

توجه داشته باشید در صورتی که قیمت خودرو خارجی شما زیر یک میلیارد است. اما خودرو یا خودرو های دیگری نیز تحت تملک دارید که مجموع ارزش آن بیش از یک میلیارد تومان است هم موظف به پرداخت مالیات هستید که در مقاله مالیات خودرو چیست به صورت مفصل به آن پرداخته ایم.

پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو های خارجی هم مانند خودرو های داخلی از دید قانون بر عهده فروشنده است. فروشنده هزینه انتقال سند و همچنین عوارض شهرداری را نیز پرداخت میکند و خریدار از دید قانون فقط هزینه تعویض پلاک را بر عهده دارد.

برای اطلاع از نحوه محاسبه مالیات نقل و انتقال ملک، با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

مالیات ماشین های صفر را چه کسی باید پرداخت کند؟

تا اینجای کار در پاسخ به این سوال که مالیات نقل و انتقال خودرو با کیست؟ فقط فرض را بر این گذاشتیم که خودرو یا موتورسیکلت مورد معامله دست دوم هستند و دو شخصیت حقیقی یا حقوقی معمولی طرفین معامله هستند. اما مواردی پیش می آید که یک طرف معامله خریدار و طرف دیگر معامله کارخانه تولید کننده آن خودرو، وارد کننده خودرو است.

در این حالت طبق قانون کارخانه تولید کننده و یا وارد کننده آن خودرو وظیفه پرداخت هزینه مالیات نقل و انتقال آن خودرو را دارد. عملا خریدار در هنگام انتقال مالکیت هزینه جانبی پرداخت نمیکند.

مفاد قوانین مالیات نقل و انتقال خودرو

تا اینجای مقاله در رابطه با قانون های مالیات نقل و انتقال خودرو خواندید اما حالا به قانون اصلی این مالیات یعنی ماده 30 قانون مالیات بر ارزش افزوده می پردازیم. از دیدگاه قانون بطور کلی هزینه پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو، پرداخت عوارض شهرداری و همچنین انتقال مالکیت انواع خودرو بدون در نظر گرفتن قیمت مورد توافق، شرایط ظاهری و فنی خودرو و ... بر عهده فروشنده است.

 

مفاد قوانین مالیات نقل و انتقال خودرو

 

در تبصره اول این قانون آمده است که دفاتر اسناد رسمی موظفند این هزینه را دریافت کنند. در صورتی که این هزینه را به هر دلیلی دریافت نکرده باشند ملزم به پرداخت جریمه ای به میزان دو برابر مبلغ میشوند.

تبصره دوم نیز اشاره به لزوم پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو صفر از جانب کارخانه سازنده، مونتاژ کننده داخلی و یا واردکننده آن خودرو میکند. در تبصره سوم آمده است که ماشین یا موتور سیکلت های دارای شماره انتظامی مناطق آزاد معاف از این مالیات هستند. همچنین در متن این قانون آمده است که ماشین های راهسازی، کشاورزی، کارگاهی و انواع شناور ها از این قانون مستثنی هستند.

برای اطلاع از دلار سهمیه چیست؟ با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

اهمیت توافقات حاصله در عهده داری پرداخت مالیات خودرو

در مواردی پیش می آید که در توافقنامه یا قولنامه ای که طرفین معامله با هم نوشته اند این موضوع قید شده که کدام طرف معامله موظف به پرداخت در سامانه مالیات نقل و انتقال خودرو است.

در این حالت بدون در نظر گرفتن این مطلب که طبق قانون فروشنده باید در سامانه پرداخت مالیات انتقال مالکیت خودرو را پرداخت کند، هر آنچه در توافق نامه آمده باشد باید انجام شود. ممکن است بنا به شرایط خاصی مانند تخفیف داده شده از جانب فروشنده یا شرایط ویژه خودرو در متن قولنامه آمده باشد. هزینه مالیات و عوارض و دفترخانه بر عهده خریدار است و در این حال خریدار ملزم به پرداخت این هزینه هاست.

خلاصه مطلب

مالیات نقل و انتقال مالکیت خودرو مالیاتی از نوع مستقیم است و طبق قانون جهت انتقال مالکیت خودرو پرداخت آن الزامیست. طبق ماده 30 قانون مالیات بر ارزش افزوده پرداخت این مالیات بر عهده فروشنده میباشد و مالیات نقل و انتقال خودرو صفر بر عهده وارد کننده و یا تولید کننده آن خودرو موظف به پرداخت این مالیات هستند.

در مواردی که در قولنامه بطور دقیق آمده باشد که کدام یک از طرفین باید این مالیات را پرداخت کنند. بدون در نظر گرفتن این عرف، فرد یاد شده در قولنامه ملزم به پرداخت مالیات انتقال مالکیت خودرو است.

برای دانلود مطالب این صفحه به صورت پی دی اف کلیک کنید.

 

منبع: سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و مالیات نقل و انتقال خودرو با کیست؟ 

 



:: برچسب‌ها: مالیات نقل و انتقال خودرو , مالیات خودرو , مالیات نقل و انتقال , مالیات , نرم افزار حسابداری طلوع پدیده , نرم افزار مالیات , ,
:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 ارديبهشت 1456 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

سامانه مودیان مالیاتی ایران، راهی برای آسان شدن پرداخت مالیات بصورت آنلاین است که با استفاده از آن میتوانید اقداماتی نظیر ارسال اظهارنامه های الکترونیکی، ثبت مشاغل و اشخاص حقوقی و... را انجام دهید.

لازم به ذکر است تمامی اشخاص حقوقی، تمامی صاحبان مشاغل و بطور کلی تمامی عزیزانی که به طریقی مشمول پرداخت مالیات هستن الزاما باید در این سامانه اقدام به ثبت مشخصات خود کنند.

 

معرفی سامانه مودیان مالیاتی

از آنجا که پرداخت مالیات به عنوان یک وظیفه مهم و الزامی برای همه افراد حقوقی و حقیقی در کشورمان محسوب می‌شود، استفاده از سامانه مودیان مالیاتی به عنوان یک ابزار آنلاین در پرداخت مالیات، بسیار مفید و کارآمد است. این سامانه از سوی سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد شده است و برای کاربران، یک راه آسان و سریع برای پرداخت مالیات فراهم می‌کند.

 

 

این سامانه به آدرس اینترنتی Tp.Tax.gov.ir در دسترس تمامی مردم است و بسیاری از دردسر های مراجعات حضوری از جمله سختی رفت و آمد و اتلاف وقت ارباب رجوع و مسئولین را کاملا از بین میبرد.

از جمله امکانات و ویژگی های این سامانه می‌توان به دسترسی آسان و سریع بصورت آنلاین، پرداخت مالیات و پیگیری وضعیت مالیات، میزان بدهی، ارائه اظهارنامه الکترونیکی با ورود به سامانه ابلاغ الکترونیکی مالیاتی و... اشاره کرد. با ورود به سایت مودیان مالیاتی به آدرس Tp.tax.gov.ir ، کاربران می‌توانند به راحتی با وارد کردن شناسه ملی و رمز عبور خود، به حساب کاربری خود وارد شوند و مالیات خود را به صورت آنلاین پرداخت کنند.

برای کسب اطلاع از تفاوت مخارج سرمایه ای و مخارج جاری چیست؟ روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

نحوه استفاده از سامانه مودیان مالیاتی

برای استفاده از سامانه مودیان مالیاتی، کاربران باید ابتدا به سایت Tp.Tax.gov.ir مراجعه کرده و با ورود به حساب کاربری خود، صفحه‌ی اصلی سایت را مشاهده کنند. این صفحه، کاربران می‌توانند اطلاعات مالی خود را به روز کنند و مالیات خود را پرداخت کنند.

نرم-افزار-حسابداری طلوع پدیده

 

در صورتی که موفق به ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی نشده اید باید روی گزینه ثبت نام کلیک کرده و اطلاعات خود را در آن وارد کنید. در صورتیکه شماره تلفن همراهی که با آن ثبت نام میکنید به نام خودتان باشد برای شما یک پیامک تائید فرستاده میشود و با استفاده از آن میتوانید وارد سامانه شده و صورتحساب خود را با جزئیات کامل مشاهده کنید.

پس از ورود به سامانه کارپوشه یا همان پنل کاربری مخصوص به کسب و کارتان نمایش داده میشود که شامل بخش های متنوعی است که مهم ترین آنها جزئیات صورتحساب، پرداخت صورتحساب و... میباشد.

برای کسب اطلاع از قوانین بیمه بیکاری روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

مزایای Tp.tax.gov.ir برای کسب و کار های کلان

یکی از مهمترین مزیت های استفاده از این سامانه که برای رفاه حال صاحبین مشاغل دسته اول در نظر گرفته شده است. امکان ارسال آنلاین صورتحساب ها و فاکتور های رسمی خرید و فروش است.

 

مزایای Tp.tax.gov.ir برای کسب و کار های کلان

 

با وجود این سامانه به جای ارسال صورتحساب های معاملات فصلی، دفاتر روزنامه و اظهارنامه های مالیاتی بصورت حضوری تنها لازم است. در بخش اظهارنامه و صورتحساب ها اقدام به بارگذاری موارد ذکر شده کنید.

علاوه بر این تمامی عزیزانی که در اینگونه واحد ها بعنوان صاحب آن شغل فعال هستند بدون مراجعه حضوری و تنها با در اختیار داشتن شناسه ملی اقدام به ثبت نام در این سامانه کنند.

سامانه مودیان مالیاتی برای خرده فروشان

یکی از ویژگی های این سامانه قابلیت اتصال پایانه های فروشگاهی به آن است. صاحبان این نوع مشاغل باید تمامی پایانه های پرداخت خود را اعم از دستگاه های کارتخوان، درگاه های الکترونیکی اینترنتی خود را به این سامانه معرفی کنند.

این کار علاوه بر اینکه نیاز شما برای ارائه صورتحساب های ریز و درشت و اتلاف وقت و هزینه زیاد برای جمع آوری اطلاعات را از میان برمیدارد. به شفافیت و دقت محاسبات مالیاتی شما نیز کمک شایانی کرده و شما را از مراجعات حضوری کاملا بی نیاز میسازد.

نحوه اعلام عدم فعالیت شرکت برای آشنایی با این مفهوم روی لینک آبی رنگ کلیک نمایید.

ویژگی‌های سامانه مودیان مالیاتی

با وجود این که پرداخت مالیات یک وظیفه مهم است اما بسیاری از افراد به دلیل مشکلاتی مانند کمبود وقت و یا عدم آگاهی از روش‌های پرداخت مالیات، به این وظیفه عمدتاً توجه نمی‌کنند. با استفاده از سامانه مودیان مالیاتی، می‌توانید به راحتی و سرعت به این وظیفه بپردازید و از تمامی ویژگی‌های سامانه مودیان مالیاتی ارائه می‌دهد، بهره مند شوید.

 

ویژگی‌های سامانه مودیان مالیاتی

 

سامانه خدمات الکترونیکی امور مالیاتی، به عنوان یک سامانه آنلاین، از ویژگی‌های بسیاری برخوردار است که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سادگی و آسانی در استفاده از این سامانه

با استفاده از سامانه مودیان مالیاتی، فرایند پرداخت مالیات بسیار ساده و آسان می‌شود و نیازی به حضور شخصی در مراکز مالیاتی نیست. این مورد به خودی خود از بسیاری از اصتحکاک های بی موردی که در این نوع فرایند ها پیش می آید جلوگیری میکند. مشاهده سوابق مالیاتی با کد ملی از دیگر ویژگی های سامانه مودیان مالیاتی است.

با ورود به سامانه مودیان مالیاتی، می‌توانید به راحتی و بدون نیاز به حضور شخصی، مالیات خود را آنلاین پرداخت کنید. این ویژگی به شما امکان پرداخت سریع، راحت و آسان را می‌دهد.

  • امنیت در پرداخت و حفاظت از اطلاعات شما

این سامانه از پروتکل امن SSL استفاده می‌کند و از طریق اتصالات امن به اینترنت، اطلاعات کاربران را محافظت می‌کند. به این معنا که هیچ شخص سومی امکان ندارد به اطلاعات وارده شما در سامانه خدمات الکترونیکی امور مالیاتی دسترسی داشته باشد. همچنین، برای ورود به سامانه مودیان مالیاتی، نیاز به شماره ملی و کد اعتبارسنجی دومرحله‌ای دارید. که امنیت و حفاظت از اطلاعات شخصی شما را تضمین می‌کند.

  • ارائه اطلاعات دقیق و شفافیت در صورتحساب ها

با ورود به سامانه مودیان مالیاتی، می‌توانید به راحتی اطلاعات دقیقی در مورد مالیات سالانه‌ خود داشته باشید. شما می‌توانید اطلاعات مربوط به مبالغ پرداختی، مهلت‌های پرداختی و وضعیت پرداخت خود را بررسی کنید. علاوه بر این تمامی اظهارنامه های شما بصورت آنلاین بارگزاری میشود. سامانه مودیان مالیاتی، به صورت آنلاین همیشه در دسترس شماست و می‌توانید به راحتی و هر زمانی که بخواهید، از آن استفاده کنید.

خلاصه مطلب

سامانه مالیاتی، به عنوان یک راهکار آسان، سریع و امن برای پرداخت مالیات، به همه کاربران در کشورمان توصیه می‌شود. در صورت ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی می توانید با استفاده از این سامانه، به راحتی و بدون نیاز به حضور شخصی، مالیات خود را پرداخت کنید. و همچنین اطلاعات دقیقی در مورد وضعیت مالیاتی خود داشته باشید.

برای ورود به سامانه مودیان مالیاتی، می‌توانید به آدرس Tp.tax.gov.ir مراجعه کنید. و با ورود به سامانه مالیاتی، می‌توانید به راحتی مالیات خود را پرداخت کنید و همچنین اطلاعات مورد نیاز خود را در مورد وضعیت مالیاتی خود به دست آورید.

برای دانلود مطالب این صفحه به صورت پی دی اف کلیک کنید.

 

منبع:  سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و سامانه مودیان مالیاتی

 



:: برچسب‌ها: سامانه مالیاتی , سامانه مودیان مالیاتی , وضعیت مالیاتی , ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی , سامانه خدمات الکترونیکی امور مالیاتی , سامانه آنلاین , نرم افزار حسابداری طلوع پدیده , نرم افزار مالیاتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

ثبت نام بورس کالا خودرو جهت حذف طرح های قرعه کشی کامل خودرو امکان پذیر شده است. افرادی که مایل به خرید خودرو در بورس کالا هستند، باید مراحل ثبت سفارش خودرو را انجام دهند و اطلاعیه عرضه خودرو نیز از سوی سازمان بورس اعلام خواهد شد.

سازمان بورس کالا، برای ثبت نام خودرو در بورس کالا شرایط و قوانینی را تعیین کرده است که بسیاری از افراد در ارتباط با این شرایط اطلاعات کافی ندارند. از این رو در این مقاله قصد داریم در ارتباط با فرایند و شرایط ثبت نام بورس کالا خودرو توضیحاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 نحوه ثبت نام بورس کالا خودرو چگونه است؟

????نحوه ثبت نام خرید خودرو کالا به این شکل است که شما باید ابتدا به سامانه سجام مراجعه نمایید و مراحل احراز هویت را به طور کامل انجام دهید. سپس با دریافت پیامک کد سجام، باید در یکی از کارگزاری های بورس کالا ثبت نام کنی. پس از مراجعه به سایت مورد نظر کارگزار عامل را انتخاب می کنید و روی عبارت "اخذ کد آنلاین در بورس کالا" کلیک نمایید و مراحل ثبت نام رو تکمیل کنید.

????پس از اینکه اطلاعات شغلی، فردی، اطلاعات مالی و نشانی را وارد کردید، باید حساب وکالتی در بانک باز کنید. در بسیاری از بانک‌ های افتتاح حساب وکالتی به صورت اینترنتی صورت می گیرد. در شرایطی که بانک مورد نظر شما مراحل افتتاح حساب را به صورت آنلاین انجام ندهد، شما باید برگه معرفی نامه را برای دریافت حساب بورس به بانک ارائه کنید.

???? کارگزار فهرستی از خودروها را در اختیار شما قرار می‌دهد و شما با انتخاب خودرو، می توانید فرم درخواست حساب وکالتی را دریافت کنید و با پرکردن و بردن آن به بانک انتخابی، حساب وکالتی را افتتاح نمایید. پس از دریافت کد پیامکی به سامانه صدور آنلاین کد بورس کالا مراجعه می کنید و با اعلام شماره حساب وکالتی یک بار دیگر حساب وکالتی خود را افتتاح خواهید کرد.

????در فرایند ثبت نام بورس کالا خودرو تا ساعت ۱۷ روز قبل از انجام معامله نسبت به واریز وجه اعلام شده می توانید اقدام کنید. پس از موفقیت در خرید خودرو 6 روز فرصت دارید تا تسویه حساب کنید. تسویه حساب در سه روز اول بدون جریمه خواهد بود و در روز دوم جریمه خواهید شد. چنانچه موفق به خرید خودرو در بورس کالا نشدید، مبلغ بلوکه شده در حساب وکالتی شما آزاد خواهد شد. اما در ادامه لازم است در ارتباط با مراحل و شرایط خرید شرایط ثبت نام بورس کالا خودرو اطلاعاتی در اختیار شما قرار خواهیم داد.

 

برای کسب اطلاع از نحوه دریافت کد بورس کالاروی لینک مربوطه کلیک نمایید.

 

نرم-افزار-حسابداری طلوع پدیده

 

مراحل ثبت نام بورس کالا خودرو

????  افرادی که مایل به ثبت نام بورس کالا خودرو هستند، باید طبق مراحل زیر سفارش خود را ثبت کنند:

✔️ در گام اول باید در سامانه سجام ثبت نام کنید. سامانه جامع اطلاعات مشتریان توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار برای ارائه خدمات یکپارچه به فعالان بازار سرمایه راه اندازی شده است.

✔️ در گام بعد باید در یک کارگزاری اسم نویسی کنید. ثبت نام در کارگزاری باعث شده است که شما بتوانید راحت تر معاملات خود را در بورس کالا انجام دهید. در کارگزاری باید برای گرفتن کد آنلاین از بورس کالا اقدام کنید.

✔️ در مرحله بعد از ثبت نام بورس کالا خودرو، باید یک حساب وکالتی باز کنید. حساب وکالتی در واقع یک نوع حساب بانکی است که برای واریز وجه پیش پرداخت مشتری در یکی از بانک های منتخب افتتاح می شود.‌

✔️در مرحله بعد، شما باید کد آنلاین مخصوص بورس کالا را دریافت کنید. این کد با کد معاملاتی بازار سهام فرق دارد. افرادی که کد معاملاتی بازار سهام را در اختیار دارند نیز باید کد آنلاین بورس کالا را دریافت نمایند.

✔️ در گام بعد شما باید حساب وکالتی خود را که در بانک ملت باز کرده اید را وارد کنید. برای این کار باید وارد سامانه خرید آنلاین بورس کالا شوید. با وارد شدن به این سایت و انتخاب گزینه "اعلام شماره حساب وکالتی" می توانید حساب وکالتی خود را در سیستم وارد نمایید.

✔️ در مرحله بعد ثبت نام بورس کالا خودرو، واریز قیمت پایه است. پس از دو روز کاری که نام کاربری و رمز عبور خود را دریافت کردید، در مرحله بعد باید منتظر اعلامیه عرضه خودرو باشید تا قبل از عرضه خودرو در بورس کالا حساب وکالتی خود را به اندازه قیمت پایه خودروهای مورد نظر شارژ کنید.

✔️ در گام بعد پس از اینکه ثبت نام بورس کالا خوردو را انجام دادید باید در روز عرضه با وارد شدن به سامانه آنلاین بورس کالا درخواست خود را ثبت کنید. درخواست شما سریعاً به بخش معاملات کالای کارگزاری ارسال می گردد و خودروی مورد نظر در صورت عرضه کافی قابل ثبت سفارش می باشد.

✔️ در گام آخر پس از تایید خرید خودرو از طریق کارگزاری، باید نمایندگی را برای خرید خودرو در همان سامانه آنلاین بورس کالا مشخص کنید. با انجام کلیه مراحل ثبت نام بورس کالا خودرو، می توانید خوردو مورد نظر را خود را خریداری کنید. افراد متقاضی باید در نظر داشته باشند که در صورت برنده شدن باید هزینه های دیگری را نیز بپردازند که این هزینه ها شامل مالیات خودرو، مالیات بر ارزش افزوده، عوارض شماره گذاری و هزینه بیمه شخص ثالث خواهد بود.

 

برای کسب اطلاع از نحوه خرید خودرو در بورس کالا روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

مراحل ثبت نام بورس کالا خودرو

 

برای کسب اطلاع از نحوه خرید سهام در بورس روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

شرایط ثبت نام بورس کالا خودرو

???? بر اساس اعلامیه منتشر شده از سوی سازمان بورس کالا، شرایط ثبت نام بورس کالا خودرو شامل موارد زیر می باشد:

✔️ افراد متقاضی ملزم به واریز میزان مبلغ پایه و درصد وجه قیمت پایه اعلام شده برای هر خودرو در حساب وکالتی سازمان بورس هستند. از زمان ثبت و ارسال سفارش تا هنگام اعلام نتایج این مبلغ در حساب وکالتی مسدود خواهد شد.

✔️ ثبت و ارسال سفارش از سوی متقاضی به معنای برنده شدن در رقابت نیست و متقاضیان باید تا زمان اعلام نتایج منتظر باشند.

✔️ افراد برنده رقابت خرید خودرو در شرایطی که بنا به در هر دلیل قصد انصراف از خرید خودرو و تکمیل وجه داشته باشند، باید میزان ۵ درصد از ارزش کل معاملات را به عنوان هزینه انفساخ به علاوه  «۰.۵ درصد» هزینه کارمزد دو سر معامله را (مجموعاً پنج و نیم درصد ارزش کل معاملات ) را بپردازند.

✔️ افراد منتخب در رقابت ثبت نام بورس کالا خودرو 3 روز فرصت دارند تا بقیه مبلغ باقیمانده را به حساب وکالتی خود واریز نمایند. در شرایط عدم تکمیل وجه پس از روز سوم به ازای هر روز تاخیر به میزان ۰.۲۵ درصد ارزش کل معامله به عنوان جریمه محاسبه خواهد شد.

✔️ اگر افراد منتخب در رقابت، پس از پایان روز ششم برای پرداخت وجه و تکمیل خرید تاخیر داشته باشند، معامله آنها فسخ خواهد شد و میزان ۵.۵ درصد ارزش کل معامله به عنوان هزینه انفساخ معامله برای آنها محاسبه می شود. در ادامه جدول مربوط به خودروهایی که در بورس کالا عرضه شده اند و شرایط هرکدام از آنها ارائه شده است.

مدل خودرو عرضه زمان عرضه قیمت پایه (تومان) درصد پیش پرداخت موعد تحویل
ریسپکت 500 25 بهمن ماه 1401 643.000.000 100 25 اردیبهشت 1402
فیدلیتی 5 نفره 500 25 بهمن ماه 1401 759.000.000 100 25 اردیبهشت 1402
فیدلیتی 7 نفره 500 25 بهمن ماه 1401 772.000.000 100 25 اردیبهشت 1402
کارا تک کابین 500 26 بهمن ماه 1401 291.300.000 50 25 اردیبهشت 1402
کارا دو کابین 500 26 بهمن ماه 1401 301.500.000 50 25 اردیبهشت 1402
لاماری ایما 550 4 بهمن ماه 1401 981.000.000 50 5 اردیبهشت 1402
هایما S7 2000 4 بهمن ماه 1401 743.000.000 50 20 اردیبهشت 1402
T5 اتوماتیک 500 4 بهمن 1401 1.174.000.000 50 20 اردیبهشت 1402
دنا پلاس دستی 5000 25 دی ماه 1401 189.500.000 100 27 اسفند 1401
فیدلیتی 750 21 دی ماه 1401 772.000.000 50 14 اسفند 1401
شاهین 4000 18 دی ماه 1401 304.000.000 100 30 فروردین 1402
تارا دستی 2000 18 دی 1401 256.500.0000 100 31 فروردین 1402
پژو 207 اتوماتیک 2000 18 دی ماه 1401 280.000.0000 100 31 فروردین 1402
پژو 207 دستی 4000 18 دی ماه 1401 185.500.0000 100 31 فروردین 1402
لاماری ایما 502 12 دی ماه 1401 981.000.000 50 15 فروردین 1402
هایما S8 500 11 دی ماه 1401 934.000.000 50 25 فروردین 1402
دیگنیتی 380 5 دی ماه 1401 997.000.000 50 23 اسفند 1401

شرایط ثبت نام بورس کالا خودرو

خلاصه مطالب

در  این مقاله به بررسی نحوه و شرایط ثبت نام بورس کالا خودرو پرداختیم. ثبت نام خرید خودرو در بورس کالا به منظور حذف طرح های دیگری از جمله قرعه کشی می باشد. در حال حاضر خودروهای جدیدی وارد بورس کالا شده اند و به شدت پر تقاضا هستند. برای ثبت نام بورس کالا خودرو شما باید علاوه بر داشتن کد بورسی، کد بورس کالا هم خریداری نمایید و حساب وکالتی نیز افتتاح کنید.

در این مقاله سعی کردیم تمام قوانین و شرایط مربوط به ثبت نام بورس کالا خودرو که از سوی سازمان بورس اعلام شده است را بررسی کنیم. چنانچه در ارتباط با هرکدام از مراحل و شرایط اسم نویسی برای خرید خودور در بورس کالا، سوال و ابهامی داشته باشید، می توانید با کارشناسان ما در طلوع پدیده تماس بگیرید تا پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشند.

 

برای دانلود مطالب ین صفحه به صورت پی دی اف کلیک کنید.

 

منبع: سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و ثبت نام بورس کالا خودرو 

 



:: برچسب‌ها: نرم افزار حسابداری طلوع پدیده, نرم افزار مالیاتی, قیمت خودرو در بازار, قیمت خودرو, بورس کالا, ثبت نام خودرو در بورس کالا , سازمان بورس , قرعه کشی , کد بورسی , رقابت خرید خودرو , هزینه انفساخ ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

یکی از مسائلی که در زمینه خرید خودرو، اغلب میان خریداران مطرح است، انتخاب میان خرید خودرو از بورس و یا خرید آن از بازار است. آگاهی از تفاوت قیمت خودرو در بورس کالا و بازار، انتخاب را راحت تر می کند چرا که قیمت خودرو در بازار بورس، بسته به مدل آن حدود 10 تا 23 درصد زیر قیمت ارائه شده توسط بازار ارائه می شود. در این مقاله قصد داریم در خصوص تفاوت قیمت خودرو در بورس کالا و بازار به جزییات بیشتری بپردازیم.

چه خودروهایی در بورس کالا عرضه می شوند؟

???? برای آنکه بتوان مقایسه ی بهتری میان خودروی بازار و خودروهای بورسی داشت ابتدا باید دانست چه خودروهایی در بورس عرضه می شوند. خودروهایی که در بورس عرضه می شوند، همراه با نام و تعداد دستگاه موجود، در زیر قید شده اند:

عرضه 4 هزار دستگاه شاهین/ 4 هزار دستگاه 207 دستی/2 هزار دستگاه پژو 207 اتوماتیک/ 2 هزار دستگاه تارا دستی که در مجموع 8 هزار خودرو را شامل می شود و این تعداد دستگاه خودرو تاکنون در بورس کالا فروخته شده اند.

قیمت برخی از این خودروها دچار نوساناتی در طی چند ماه شده است که گاه منجر به افزایش قیمت آنها می گردد. با این حال باز هم قیمت تمام شده این خودروها از قیمت بازار آزاد کمتر خواهد بود به عنوان مثال خودروی تارا در بورس کالا، 257 میلیون تومان قیمت گذاری شده بود که با پایان یافتن معاملات با 100 میلیون بالاتر از قیمت پایه به فروش رفت و با این حال باز هم 45 میلیون تومان نسبت به عرضه قبلی ارزان تر بود. این در حالی است که این خودرو در بازار آزاد به قیمت 500 تا 600 میلیون تومان به فروش رفت.

???? خرید خودرو از بازار بورس کالا از جهاتی به سود مردم و کارخانه تولید خودرو می باشد چرا که حضور واسطه ها کاهش پیدا می کنند و بدین طریق قیمت نهایی نیز از بازار آزاد کمتر می شود که این باعث رضایت مشتری و خریداران خواهد شد.

همچنین رقابتی که در بورس وجود دارد باعث می شود کارخانجات سود بیشتری از معاملات خود ببرند.

جزییات خرید خودرو در بازار بورس کالا

یکی از نکاتی که در خرید خودرو از بازار بورس باید مدنظر داشته باشید این است که هر کدام از انواع خودروها در روز بخصوصی از هفته قابلیت خرید دارند که برای اطلاع از آن، باید آخرین اخبار مرتبط با خودروی مدنظر خود را به طور مرتب دنبال کنید.

شرایط خرید خودرو در بورس کالا

شرایط خرید خودرو در بورس کالا

???? از اولین شروط ثبت سفارش این است که با هر کد ملی می توان تنها روی یکی از کدهای عرضه شده در تاریخ عرضه ثبت سفارش کرد. ضمنا این ثبت سفارش فقط روی یک خودرو قابل اجرا است و کسانی که قصد خرید دارند باید بالای 18 سال داشته باشند.

از دیگر موارد مهم در زمینه خرید خودرو در بازار بورس این است که اگر فرد موفق به خرید خودرو در دوره های پیشین شده باشد، نمی تواند سفارش جدیدی را ثبت نماید.

همچنین ادامه خرید، منوط بر تسویه همزمان مبلغ معامله در بورس خواهد بود که این زمان بر اساس پایان مهلت مجاز تسویه در بورس تعیین می شود. پس از آن برای واریز وجه باید به صورت زیر عمل کرد:

به سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو به آدرس esale.ikco.ir مراجعه شود. پس از ایجاد پروفایل شخصی و تکمیل آن، پیامکی که در آن جزییات تکمیل وجه هزینه های متعلقات قانونی اطلاع داده می شود به موبایل شما ارسال شده و پس از انتخاب یکی از نمایندگی های مجاز، بیمه مورد نظر خود را نیز انتخاب و وجه هزینه های جانبی را واریز کنید.

هزینه های جانبی از هزینه بیمه، شماره گذاری و هزینه ثابت تشکیل می شود که مبلغ آن ۴۳ میلیون و ۷۱۳ هزار و ۱۰۰ ریال به علاوه ۱۲ درصد بابت مالیات و عوارض قانونی در خودروهای تارا و پژو ۲۰۷ دستی و ۱۳ درصد بابت مالیات و عوارض قانونی در خودروهای تارا و پژو ۲۰۷ اتوماتیک خواهد بود که خریدار موظف است آن را پرداخت کند و بر طبق مبلغ معامله تعیین می شود.

مقایسه سود خرید خودروهای عرضه شده در بورس

???? با افزایش قیمت خودروها در بازار آزاد، قیمت آنها در بازار بورس نیز افزایش چشمگیری خواهد داشت به طوری که ممکن است 30 تا 100 درصد به قیمت آنها افزوده شود. برای مثال برای خودروی 207 این افزایش قیمت در حدود 100 درصد رخ داده است که از خودروهای پرطرفدار نیز محسوب می شود.

این افزایش قیمت خودروها در بورس به افزایش قیمت آنها در بازار آزاد بی ربط نیست و قیمت 207 اتوماتیک در بازار آزاد، 610 میلیون تومان قیمت گذاری می شود.

بررسی‌های فردای اقتصاد نشان می‌دهد که قیمت بازار خودروهایی که قرار است این هفته به بورس بیایند حوالی ۳۰ تا ۱۰۰ درصد از قیمت پایه آن‌ها در بورس بیشتر است که این ارقام نشان دهنده اختلاف 118 درصدی قیمت پایه این خودرو و قیمت بازار آن است.

در زیر لیست قیمت های جدید بازار بورس خودرو آورده شده است و باید دقت کرد که 207 اتوماتیک پانوراما به این مرحله از عرضه خودرو نرسیده و از این رو قیمت سال 1400 آن در جدول قرار گرفته است و ممکن است چنین به نظر برسد که نوسانات قیمت این خودرو و اختلاف قیمت آن میان بورس و بازار، از سایر خودروها بیشتر است.

برای اطلاع از نحوه خرید خودرو در بورس کالا ، با ما در طلوع پدیده همراه باشید.
خودرو تعداد درصد پیش‌پرداخت تاریخ عرضه تاریخ تحویل
فیدلیتی ۷ نفره ۲۵۰ دستگاه سفید/ ۲۵۰ دستگاه مشکی ۱۰۰٪ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
فیدلیتی ۵ نفره ۲۵۰ دستگاه سفید/۲۵۰ دستگاه مشکی ۱۰۰٪ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
ریسپکت ۳۰۰ دستگاه سفید/۲۰۰ دستگاه مشکی ۱۰۰٪ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
وانت کارا تک کابین ۵۰۰ دستگاه ۵۰٪ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
وانت کارا دوکابین ۵۰۰ دستگاه ۵۰٪ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
کامیون کشنده EM POWER ۱۰۰ دستگاه ۳۰٪ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
کامیونت FORCE ۲۲۰ دستگاه (بدون کاربری) ۳۰٪ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
کامیونت FORCE ۲۳۰ دستگاه (با کاربری) ۳۰٪ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ ۱۵ خرداد ۱۴۰۱

جزییات معامله دنا پلاس دستی در بورس کالا – دی ۱۴۰۱

میزان عرضه ۱۰٫۰۰۰ دستگاه
میزان سفارش ۱۶٫۹۷۶ نفر
قیمت پایه ۱۸۹.۵ میلیون تومان
قیمت میانگین معامله ۳۸۰.۸ میلیون تومان
درصد تغییر نرخ ۱۰۰ درصد
قیمت بازار حدود ۶۰۰ میلیون تومان
قیمت نهایی با احتساب مالیات، عوارض، بیمه و خواب پول ۴۵۰ میلیون تومان

جزییات معامله فیدلیتی هفت‌نفره مشکی در بورس کالا – دی ۱۴۰۱

میزان عرضه ۷۵۰ دستگاه
میزان سفارش ۳۹۱۹ نفر
قیمت پایه ۷۷۲ میلیون تومان
قیمت میانگین معامله یک میلیارد و ۲۶۴ میلیون تومان
درصد تغییر نرخ ۶۳ درصد
قیمت بازار یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان
قیمت نهایی با احتساب مالیات، عوارض، بیمه و خواب پول یک میلیارد و ۴۴۵ میلیون تومان
برای اطلاع از نحوه دریافت کد بورس کالا، کلیک کنید.

پژو ۲۰۷ دستی و شاهین– دی ۱۴۰۱

  شاهین پژو ۲۰۷ دستی
تاریخ عرضه ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ ۱۴۰۱/۱۰/۱۸
تاریخ تحویل ۱۴۰۲/۰۱/۳۰ ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
تعداد عرضه ۴۰۰۰ ۴۰۰۰
تعداد تقاضا ۱۵۴۵ ۶۶۸۳
درصد رقابت ۰ ۱۰۲.۷
قیمت پایه ۳,۰۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۱,۸۵۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال
درصد پیش‌پرداخت ۱۰۰ ۱۰۰
پیش‌پرداخت موردنیاز ۳,۰۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۱,۸۵۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال
قیمت کشف شده ۳,۰۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۳,۷۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
مبلغ مالیات و عوارض ارزش افزوده ۴۸۸,۸۰۰,۰۰۰ ریال ۴۸۸,۸۰۰,۰۰۰ ریال
مبلغ شماره‌گذاری، بیمه، کارت هوشمند و سایر هزینه‌ها ۴۳,۷۱۳,۰۶۵ ریال ۴۳,۷۱۳,۱۰۰ ریال
مبلغ نهایی ۳,۴۴۸,۵۱۳,۰۶۵ ریال ۴,۲۹۲,۵۱۳,۱۰۰ ریال

عرضه شاهین سایپا در بورس کالا

عرضه شاهین سایپا در بورس کالا – دی ۱۴۰۱

گروه خودروسازی سایپا شرایط فروش خودروی شاهین را در بورس کالا اعلام کرد.

تاریخ عرضه ۱۸ دی ۱۴۰۱
تاریخ تحویل ۳۰ فروردین ۱۴۰۲
تعداد عرضه ۴ هزار دستگاه
رنگ سفید
قیمت پایه ۳۰۴.۰۰۰.۰۰۰
پیش پرداخت ۱۰۰ درصد
مالیات ۱۲ درصد برمبنای قیمت معامله
هزینه‌های جانبی ۴.۳۷۱.۰۰۰

جزییات معامله پژو ۲۰۷ و هایما ۸S در بورس کالا – دی ۱۴۰۱

  ۲۰۷ دنده‌ای سفید هایما ۸S
میزان عرضه ۴۰۰۰ دستگاه ۵۰۰ دستگاه
میزان سفارش ۸۱۱۶ نفر ۲۰۳۱ نفر
قیمت پایه ۱۸۵.۵ میلیون تومان ۹۳۴ میلیون تومان
قیمت میانگین معامله ۴۰۰ میلیون تومان یک میلیارد و ۳۸۲ میلیون تومان
درصد تغییر نرخ ۱۱۵ درصد ۴۸ درصد
قیمت نهایی ۴۸۰ میلیون تومان یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان

در لیست قیمت، پژو 207 در رتبه اول بیشترین اختلاف قیمت بورس و بازار قرار دارد و پس از آن تارا دنده ای، تارا اتوماتیک، لاماری ایما، هایما S5 و هایما S7 در لیست قرار دارند.

کلام آخر

تفاوت قیمت خودرو در بورس کالا و بازار نشانه دهنده عرضه و تقاضا برای آن خودرو است که اگر تعداد تقاضا از عرضه بیشتر باشد، این اختلاف کاهش پیدا می کند و بالعکس. همچنین اختلاف بالای قیمت ها، سود بیشتری را برای خریدار نخواهد داشت.

بورس کالا که تنوع بالا و طرفداران زیادی در زمینه معاملات بورسی دارد، در زمینه عرضه خودرو نیز فعالیت خود را مدتی است آغاز کرده و به فروش خودروهای جدید، زیر قیمتی که بازار آزاد ارائه می کند، می پردازد و با استقبال خریداران مواجه شده است.

 

برای دانلود مطالب این صفحه به صورت پی دی اف کلیک کنید.

 

منبع:سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و تفاوت قیمت خودرو در بورس کالا و بازار

 



:: برچسب‌ها: نرم افزار حسابداری طلوع پدیده , نرم افزار مالیاتی , قیمت خودرو در بازار , قیمت خودرو , بورس کالا , ,
:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

برای شناخت قوانینی که در ارتباط با مالیات وجود دارد، ابتدا باید با قوانین جرائم مالیاتی ۱۴۰۱ آشنا شوید. علیرغم وجود قوانینی که در زمینه پرداخت مالیات وجود دارد، تخلفاتی در زمینه عدم انجام تکالیف مالیاتی مشاهده می شود و دولت به عنوان ضمانت اجرایی قوانین مالیاتی خود به وضع و اعمال جرائم مالیاتی اقدام کرده است.

از آنجا که بسیاری از افراد همچنان پرداخت مالیات را اجباری می دانند، در این مقاله سعی داریم به برخی از احکام قانونی در ارتباط با تخلفات مالیاتی بپردازیم. پس تا انتهای مقاله با ما باشید.

 جرائم مالیاتی چیست؟

????افراد حقیقی و حقوقی که از طریق فعالیت ‌های اقتصادی کسب درآمد دارند، موظف به پرداخت مالیات می باشند. عدم انجام تکالیف مالیاتی از سوی صاحبان مشاغل و شرکت ها باعث ایجاد این جرائم خواهد شد. سازمان امور مالیاتی برای افراد وظایفی را در مهلت های تعیین شده، تعریف کرده است که اگر در مهلت قانونی آن را انجام ندهند، علاوه بر پرداخت اصل مالیات مشمول قوانین جرائم مالیاتی و پرداخت آن خواهند شد. در برخی موارد نیز بخشودگی برای جرائم مالیاتی  وجود ندارد.

???? جرائم مالیاتی می تواند شامل کتمان درآمد حاصل از فعالیت اشخاص و برآورد هزینه های غیر واقعی، عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی در مورد مقرر باشد که باعث محرومیت از تسهیلات مالیاتی می شود. سازمان مالیاتی برای حمایت از فعالان اقتصادی برای برخی از جرائم مالیاتی، معافیت، تشویق و بخشش در نظر گرفته است. در ادامه لازم است به جدول جرائم مالیاتی و همچنین انواع آن اشاره کنیم.

 

جرائم مالیاتی چیست؟

برای اطلاع از نحوه ثبت نام بورس کالا خودرو، با ما همراه باشید.

 آشنایی با جرائم مالیاتی

???? برای پرداخت ببه موقع مالیات لازم است ابتدا با جرائم مالیاتی ۱۴۰۱ آشنا شوید. اشخاص حقیقی و حقوقی با جرائم مالیاتی که می ‌تواند برای آنها عواقب سنگینی داشته باشد، آشنایی ندارند، در ادامه جدول جرائم مالیاتی انواع جرائم و درصد آنها را بیان می ‌کنیم و توضیحاتی در این خصوص ارائه خواهیم کرد.

لیست جرائم مالیاتی 

ردیف موضوع جریمه نرخ جریمه
1 عدم پرداخت مالیات در مهلت معین قانونی 2.5% به ازای هر ماه تاخیر میزان
2 عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی

مالیات مربوط به اشخاص حقوقی: 30 %

مالیات مربوط اشخاص حقیقی: 10%

3 درآمدهای کتمان شده و برآورد هزینه‌ های غیر واقعی در اظهارنامه اشخاص حقوقی: 30% مالیات متعلق اشخاص حقیقی: 10% مالیات متعلق
4 جریمه مربوط به عدم تسلیم ترازنامه و حساب سود و زیان یا عدم ارائه دفاتر 20% مالیات هر مورد
5 عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی از سوی آخرین مدیران اشخاص حقوقی 2% سرمایه پرداخت شده اشخاص حقوقی در تاریخ انحلال
6 تسلیم اظهارنامه مالیاتی خلاف واقعیت از سوی آخرین مدیران اشخاص حقوقی 1% سرمایه پرداخت شده اشخاص حقوقی در تاریخ انحلال
7 جریمه مربوط به مدیران تصفیه 20% مالیات متعلق
8 عدم ارسال فهرست دریافت ‌کنندگان حقوق در مهلت قانونی 2% حقوق پرداختی
9 عدم ارسال لیست قراردادهای پیمانکاری 1% کل مبلغ قرارداد
10 جریمه مربوط به مالیات تکلیفی 10% مالیات متعلق 2.5% به ازای هر ماه تاخیر پرداخت
11 جریمه مربوط به دفاتر اسناد رسمی و سردفتران 20% مالیات متعلق
برای اطلاع از نحوه استعلام کد اقتصادی، با ما همراه باشید.

آشنایی با جرائم مالیاتی

معرفی انواع جرائم مالیاتی

????جرائم مالیاتی انواع مختلفی دارند که برای هر کدام دسته های متفاوتی در نظر گرفته شده است. مهمترین جرائم مالیاتی به ترتیب مواد قانونی آنها به قرار زیر می ‌باشد:

✔️ جریمه مالیات ارزش افزوده

????مالیات ارزش افزوده هر سه ماه یکبار باید پرداخت شود و افرادتا ۱۵ روز بعد از هر دوره فرصت دارند که برای پرداخت آن اقدام نمایند، در غیر این صورت و عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی موجب تعلق جریمه مالیات بر ارزش افزوده خواهند شد.

✔️جریمه مالیات بر عملکرد

????ماده ۱۹۰ قانون مالیات مستقیم به جریمه مالیات بر عملکرد پرداخته و بر مبنای آن اگر افراد حقیقی و حقوقی مالیات بر عملکرد سالانه خود را در مهلت مشخص پرداخت نکنند، مشمول پرداخت جریمه 2.5 درصدی به ازای هر ماه تاخیر می باشند.

 

نرم-افزار-حسابداری طلوع پدیده

 

✔️ جریمه اظهارنامه مالیاتی

???? یکی از جرائم غیر قابل بخشش، عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی در موعد معین قانونی است. در ماده ۱۹۲ قانون مالیات مستقیم این‌گونه بیان شده است که «در همه مواردی که مودی یا نماینده او که به ‌موجب مقررات این قانون از بابت پرداخت مالیات مکلف به تسلیم اظهارنامه مالیاتی است، چنانچه نسبت به تسلیم آن در موعد مقرر اقدام نکند، مشمول جریمه غیرقابل بخشودگی معادل سی ‌درصد (30%) مالیات متعلق اشخاص حقوقی و ده‌ درصد (10%) مالیات متعلق برای دیگر مودیان است»

✔️ جریمه مربوط به درآمدهای کتمان شده و هزینه غیرواقعی

????از انواع جریمه عدم پرداخت مالیات مربوط به ماده ۱۹۲ قانون مالیات مستقیم است که بر مبنای آن درآمدهای کتمان شده و برآورد هزینه های غیر واقعی افراد حقوقی مشمول جریمه غیر قابل بخشودگی ۳۰ درصد خواهد شد و جریمه 10 درصدی نیز برای سایر مودیان در نظر گرفته خواهد شد.

✔️جریمه مربوط به عدم تسلیم ترازنامه و حساب سود و ضرر

???? دفاتر قانونی از مواردی هستند که اگر مودیان در مورد مقرر اظهارنامه خود را به سازمان مالیاتی تسلیم نکنند، مشمول پرداخت جریمه مالیاتی خواهند شد. طبق ماده ۱۹۳ قانون مالیات مستقیم «نسبت به افرادی که به براساس این قانون و مقررات مربوط به آن مکلف به نگهداری دفاتر قانونی هستند، در صورت عدم تسلیم ترازنامه و حساب سود و ضرر یا عدم ارائه دفاتر مشمول جریمه‌ بیست درصد (20%) مالیات برای هریک از موارد خواهند بود.»

✔️ جریمه مربوط به مدیران شرکت

????جریمه ای که مربوط به مدیران شرکت است، براساس ماده ۱۹۵ قانون مالیات های مستقیم اعلام می کند که «جریمه تخلف آخرین مدیران اشخاص حقوقی از لحاظ عدم تسلیم اظهارنامه موضوع ماده (114) این قانون ظرف‌ مهلت مقرر یا تسلیم اظهارنامه برخلاف واقعیت به ترتیب شامل دو درصد (2%) و یک درصد (1%) سرمایه پرداخت شده فرد حقوقی در تاریخ انحلال است.‌»

✔️ جریمه مربوط به اظهار درآمد غیر واقعی

????مودیان باید در قبال میزان درآمدی که از طریق فعالیت‌های اقتصادی به دست می آورند، اظهارنامه مالیاتی ثبت کنند. اگر سازمان امور مالیاتی در بررسی‌های خود به میزان درآمد مغایر با درآمد اظهارشده دست یابد، مطابق ماده ۱۹۴ قانون مالیات مستقیم شخص را موظف به پرداخت جریمه غیرقابل بخشش می کند.

✔️جریمه مربوط به مدیران تصفیه

???? مدیران تصفیه از لحاظ قانونی این امکان را ندارند که دارایی یک شخص حقوقی را قبل از تصویب امور مالیاتی تقسیم کنند. در صورت انجام این کار مشمول پرداخت جریمه خواهند شد. بر اساس ماده ۱۹۶ قانون مالیات مستقیم جریمه وضع شده معادل بیست درصد (20%) مالیات متعلق خواهد بود که از مدیران تصفیه ‌وصول می شود.»

✔️ جریمه مربوط به عدم ارسال لیست حقوق و قرارداد پیمانکاران

????اشخاصی که موظف به ارسال لیست حقوق و دستمزد کارکنان و قرارداد پیمانکاران هستند، در صورتی که این کار در مورد مقرر انجام داده اند مشمول جریمه مالیاتی می شوند. بر اساس ماده ۱۹۷ قانون مالیات های مستقیم، جریمه متعلق از دو درصد (2%) حقوق‌ پرداختی و در خصوص پیمانکاری یک درصد (1%) کل مبلغ قرارداد خواهد بود.

✔️جریمه مربوط به مالیات تکلیفی

????یکی از انواع جرائم مالیاتی جرائم بر عدم پرداخت مالیات تکلیفی است. بر اساس ماده ۱۹۹ قانون مالیات های مستقیم عدم تعهد نسبت به مالیات تکلیفی مشمول جرائم مالیاتی با نرخ 10 درصد است.

✔️جریمه مربوط به دفاتر اسناد رسمی و سردفتران

????دفترهای اسناد رسمی در مقابل وظایف مالیاتی که به آنها سپرده شده، اگر مرتکب تخلف شوند سازمان امور مالیاتی بر اساس قانون آنها را مشمول پرداخت جریمه می کند. بر اساس ماده ۲۰۱ قانون مالیات های مستقیم، افرادی که مرتکب تخلف شوند، مشمول جریمه‌ بیست درصد (20%) نیز خواهد بود و در مورد تکرار‌ به «مجازات حبس تعزیری درجه شش» نیز با رعایت مقررات مربوط محکوم خواهند شد.

 

مهمترین جرائم مالیاتی مربوط به اشخاص حقوقی کدام است؟

 
 

نحوه دریافت کد بورس کالا برای کسب اطلاع روی لینک آبی رنگ کلیک نمایید.

مهمترین جرائم مالیاتی مربوط به اشخاص حقوقی کدام است؟

????بر اساس قوانین وضع شده سازمان امور مالیاتی، علاوه بر اشخاص حقیقی آن دسته از شرکت هایی که نام آنها در اداره ثبت شرکت ها، ثبت شده است، اشخاص حقوقی موظف به پرداخت مالیات می باشند. شرکت ها اگر هیچگونه فعالیت و درآمدی هم نداشته باشند، موظف به ارسال اظهارنامه مالیاتی به سازمان مالیات هستند. جرائم مالیاتی اشخاص حقوقی که به دلیل عدم پرداخت تکالیف مالیاتی آنها می باشد در قانون تعریف شده است. اما مهمترین جرائم به شرح زیر می باشد:

  • جریمه مربوط به عدم پرداخت مالیات بر عملکرد
  • جریمه مربوط به عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی
  • جریمه مربوط به برآورد هزینه های غیرواقعی جاری در اظهارنامه مالیاتی
  • جریمه مربوط به عدم تسلیم ترازنامه و حساب سود و ضرر
  • جریمه مربوط به عدم پرداخت مالیات‌ های تکلیفی
  •  جریمه مربوط به درآمدهای کتمان شده در اظهارنامه مالیاتی

نتیجه گیری

در این مقاله سعی کردیم با ارائه مطالبی با جرائم مالیاتی ۱۴۰۱ آشنا شوید و احکام قانونی در ارتباط با هر کدام از جرائم مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی را ارائه کردیم. توجه داشته باشید که همه اشخاص حقیقی و آن دسته از افرادی که دارای شرکت ثبت شده هستند، جزو اشخاص حقوقی هستند و موظف به پرداخت مالیات می باشند که اگر هر کدام از مالیات های تعیین شده در سیستم مالیاتی کشور را نپردازند، مشمول جریمه خواهند شد.

در این مطلب سعی کردیم انواع جرائم مالیاتی را شرح دهیم. چنانچه نیازمند دریافت خدمات مربوط به حسابرسی مالیاتی برای جلوگیری از جرائم مالیاتی هستید، می توانید با کارشناسان ما در طلوع پدیده تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم را به شما عزیزان ارائه دهند.

برای دانلود پی دی اف کامل مطالب این صفحه، کلیک کنید.

 

منبع: سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و جرائم مالیاتی

 



:: برچسب‌ها: نرم افزار حسابداری طلوع پدیده, نرم افزار مالیاتی, جرائم مالیاتی, مالیات ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

بورس کالای ایران از اردیبهشت ماه سال جاری امکان امکان خرید خودرو را فراهم کرد و شرکت های خودروسازی جدید ترین محصولات خود را برای عرضه به خریداران در این بازار ارائه می دهند. با فراهم شدن این بستر و با توجه به تفاوت قیمت بین بازار و بورس، افراد زیادی به سمت خرید از بورس کالا متمایل شدند و پیش بینی می شود روند عرضه خودروها نیز از سال بعد با شیب بیشتری افزایش پیدا خواهد کرد. وزارت صنعت، معدن، تجارت و همچنین سازمان بورس قوانینی را برای خریداران خودرو در بورس وضع کرده اند. ما در این مقاله به محدودیت های خرید خودرو از بورس کالا پرداخته ایم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

محدودیت های خرید خودرو از بورس کالا

???? از اردیبهشت ماه سال 1401 و تا به امروز حدود 141 مدل خودرو و نزدیک به 34 هزار خودرو در بازار بورس کالا عرضه شده است. اما آیا همه می توانند از بورس کالا خودرو بخرند؟ خیر. وزارت صنعت، معدن، تجارت و سازمان بورس و اوراق بهادار، شرایط و محدودیت هایی را برای خریداران خودرو از بورس، در نظر گرفته اند. محدودیت های خرید خودرو از بورس کالا عبارت اند از:

✔️ اولین شرط برای خرید خودرو در بورس کالا، دریافت کد بورس کالا و افتتاح حساب وکالتی است. افراد در گام نخست باید نسبت به دریافت کد بورس کالا اقدام نمایند.

✔️ بر اساس اعلام بورس کالای ایران، هر فرد حقیقی با ارائه کد ملی، در تاریخ اعلامی تنها مجاز به ثبت سفارش و خرید یک خودرو در است. با به تصویب رسیدن این شرط، خودرو های عرضه شده به خریداران واقعی می رسد.

برای اطلاع از نحوه خرید خودرو در بورس کالا ، کلیک کنید.

✔️ اشخاص حقیقی که از سال 1398 موفق به خرید خودرو از خودروسازان شده اند، مجاز به ثبت سفارش خودرو در بورس کالا نیستند.

✔️ یکی دیگر از محدودیت های خرید خودرو از بورس کالا، محدودیت سنی است. بر اساس این شرط، تنها افراد بالای 18 سال، اجازه خرید و ثبت سفارش خودرو در بورس کالا را دارند.

✔️ افراد حقوقی مجاز به خرید خودرو در بورس کالای ایران نیستند.

✔️ قابل توجه است که محدودیت‌های ذکر شده شامل برخی از خودرو‌های عرضه شده نظیر کامیونت ها و وانت کارا  نمی‌شوند.

خودرو های عرضه شده در بازار بورس کالا

 

خودرو های عرضه شده در بازار بورس کالا 

 

برای اطلاع از نحوه خرید سهام در بورس کلیک کنید.

برخی از خودرو های عرضه شده در بازار بورس کالای ایران به شرح زیر می باشد:

لاماری ایما هایما s7 207 دستی (دنده ای) 207 اتوماتیک
t5 اتوماتیک شاهین دیگنیتی دیگنیتی پرستیژ
تارا اتوماتیک دنا پلاس دستی (دنده ای) هایما s5 هایما s8
کامیون کشنده EM Power کامیونت فورس فیدلیتی ریسپکت
تارا دستی وانت کارا شاهین تارا دستی

شرایط خرید خودرو از بورس کالا

???? افراد پس از دریافت کد بورس کالا و مطالعه محدودیت های موجود، در صورتی که محدودیتی برای خرید خودرو نداشتند، باید نسبت به مطالعه شرایط کلی خرید خودرو در بورس کالا اقدام کنند، تا در صورت واجد شرایط بودن، مراحل بعدی را طی کنند. این شرایط به شرح زیر می باشد:

☑️ خریداران باید به میزان مبلغ پایه خودروی مد نظر و همچنین درصد وجه قیمت پایه اعلام شده را به حساب وکالتی نزد بورس واریز کنند. قابل توجه است که این مبلغ از زمان ثبت سفارش و ارسال، تا زمان اعلام نتایج در حساب گفته شده، مسدود خواهد شد.

☑️ توجه کنید که ثبت سفارش خودرو در بورس کالا به منزله ثبت نهایی نبوده و خریداران باید تا زمان اعلام نتایج نهایی صبر کنند.

☑️ افرادی که قصد خرید خودرو از بورس کالا را دارند، باید با توجه به قیمت پایه اعلام شده از سوی شرکت خودرو سازی و در نظر گرفتن هزینه های جانبی هر خودرو اعم از هزینه خدمات حمل و نقل پستی، شماره گذاری، تولید پلاک، بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده بر مبنای قیمت نهایی فروش، هزینه هوشمند سازی کارت خودرو، مالیات شماره گذاری و ... قیمت مورد نظر خود را اعلام کنند.

☑️ خریدارانی که در زمان اعلام نتایج نهایی، جزو برندگان رقابت خرید خودرو در بورس کالا شده اند و به هر دلیلی از خرید خودرو منصرف شده و قصد فسخ معامله را دارند، ملزم به پرداخت پنج و نیم درصد ارزش کل معامله هستند. این 5.5 درصد شامل 5 درصد ارزش کل معامله به عنوان هزینه فسخ معامله و 0.5 درصد دیگر به عنوان هزینه کارمزد دو سر معامله می باشد.

☑️ به افرادی که در روز اعلام نتایج نهایی، جزو افراد منتخب باشند، 3 روز کاری مهلت داده می شود تا باقی مانده مبلغ معامله را به حساب وکالتی خود واریز کنند، در غیر این صورت و در صورت عدم واریز وجه مذکور پس از روز سوم، به ازای هر روز دیرکرد، ملزم به پرداخت 0.25 درصد ارزش کل معامله به عنوان جریمه تاخیر هستند. در صورتی که خریداران 6 روز برای واریز باقی مانده مبلغ، تاخیر داشته باشند، معامله فسخ می شود و باید 5.5 درصد ارزش کل معامله به عنوان هزینه فسخ قرارداد و هزینه کارمزد دو سر معامله پرداخت کنند.

 

مزایای خرید خودرو از بورس کالا 

 

مزایای خرید خودرو از بورس کالا

????  مزایای خرید خودرو از بورس کالا به شرح زیر است:

???? خرید بدون نیاز به شرکت در قرعه کشی

???? حذف دلالان و واسطه گران و در نتیجه رسیدن خودرو به صورت مستقیم به دست خریداران واقعی

???? وجود نظارت بیشتر بر روی قیمت ها

برای اطلاع از نحوه ثبت نام و دریافت کد بورس کالا ، با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

کلام آخر

در مطلب بالا به محدودیت های خرید خودرو از بورس کالا اشاره شد. پس از استقبال گسترده خریداران از خرید خودرو در بازار بورس کالای ایران، بسیاری از خودرو سازان اقدام به عرضه خودروهای تولیدی خود در بورس کالا کردند. دلایل استقبال افراد از خرید خودرو در بورس کالا، دسترسی آسان، تفاوت قیمت خودرو در بورس کالا و بازار، احتمال برنده شدن بالا تر و ... است. اما همه افراد امکان خرید خودرو از بورس کالا را ندارند. پس از عرضه اولیه برخی از خودرو ها، با تصمیم وزارت صمت و سازمان بورس، محدودیت ها و شرایطی جهت فیلتر خریداران وضع شد. در صورت وجود هر گونه سوال و یا ابهام می توانید با کارشناسان طلوع پدیده تماس حاصل فرمایید.

برای دانلود مطالب این صفحه به صورت پی دی اف کلیک کنید.

 

منبع:سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و محدودیت های خرید خودرو از بورس کالا

 



:: برچسب‌ها: نرم , افزار , حسابداری , طلوع , پدیده , نرم , افزار , مالیاتی , خرید , خودرو , بورس , کالا , بورس کالای ایران , بورس , خرید خودرو در بورس کالا , کد بورسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

خرید سهام در بورس در دنیایی که هر لحظه در حال تغییر و دگرگونی و نوسانات قیمت و ارز می باشد، گاه به یک فعالیت پرسود تبدیل می شود و گردش مالی حاصل از آن بسیار زیاد خواهد بود. تنوع سرمایه گذاری و قدرت تصمیم گیری بالای سرمایه گذاران، بازار بورس را به یک بازار جذاب تبدیل کرده است. سودهای کلانی که برخی افراد از بازار بورس کسب می کنند دیگران را ترغیب به فعالیت در بورس خواهد کرد که ورود به بازار 57 میلیونی بورس، نیازمند آشنایی با ریز و درشت آن است و در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

 

مفاهیم اولیه بازار بورس

 

مفاهیم اولیه بازار بورس

???? تعریف پیام ناظر بازار

ناظر بازار وظایفی دارد که از جمله ی آنها می توان به اطلاع رسانی پیرامون فعالیت ها، بروزسانی هر لحظه اخبار مرتبط به شرکت های ارائه دهنده سهام در بازار های بورسی و فرا بورسی اشاره کرد.

یکی از دیگر وظایف ناظر بازار این است که قادر به آگاه سازی سرمایه گذاران در خصوص توقف نماد ها، بازگشایی آنها و عرضه عمومی خواهد بود. این به این خاطر است که نظارت بر صحت اطلاعات مالی منتشر شده توسط شرکت ها به دست سازمان بورس انجام می شود و در صورت مشاهده مغایرت، اقدام به توقف نماد شرکت خواهند کرد.

???? شاخص بازار اول

در تعریف شاخص اول بازار می توان گفت شامل شرکت هایی می شود که وضعیت بهتری از منظر میزان شناوری سهام، سودآوری و میزان سرمایه داشته باشند و عرضه سهم آنها در بازار اول صورت می گیرد و از بدنی ترتیب شاخص بازار اول اقدام به سنجش وضعیت آنها می کند.

???? منفی بودن شاخص به چه معناست؟

منفی بودن شاخص نشان دهنده منفی بودن کل بازار نیست بلکه این اثر توسط شاخص کل نشان داده می شود. در منفی شدن شاخص ممکن است شرکت هایی با سرمایه کلان دخیل باشند و با منفی و مثبت شدن شاخص خود، علامت شاخص کل را تغییر دهند.

???? تعریف فهرست اولیه

سهام شرکت هایی که در بازار دوم یا بازار ثانویه ارائه می شوند، توسط فهرست اولیه و مشروط پردازش خواهند شد.

???? تعریف کارگزاری

در تعریف بسیار ساده از کارگزاری می توان آن را به عنوان واسطه میان خریداران و فروشندگان معرفی کرد که باعث تسهیل عمل و تراکنش می شوند. در واقع بهره وری کارگزاری ها، از کمیسیون یا کارمزدی که پس از انجام شدن سفارش دریافت می کنند تامین می شود. همچنین روش های دیگری مانند مطالبه مبلغی از سرمایه گذار برای ثبت سفارش بالا نیز برای کسب درآمد کارگزاری ها وجود دارد. کارگزاری ها به شما در دریافت کد بورسی و خرید سهام در بورس کمک می کنند.

برای اطلاع از نحوه ثبت نام سهام عدالت با کد ملی در بورس ، با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

مزایای سرمایه‌گذاری در بازار سهام

???? افزایش منابع مالی اصلی ترین و اولین عامل برای سرمایه گذاری در بورس محسوب می شود که این اتفاق با خرید سهام مناسب و در طی زمان رخ می دهد و ارزش سهام شما افزایش پیدا می کند. برای رسیدن به چنین امتیازی لازم است روی شرکت های با ثبات و رو به رشد تمرکز کنید.

با افزایش تورم یک کشور، ارزش پول در آن کشور کاهش پیدا می کند از این رو بهتر است در چنین کشوری منابع مالی به صورت پول نقد نگهداری شوند تا با کاهش ارزش پول، ضرر کمتری منابع مالی شما را تهدید کند.

سود حاصل از سرمایه گذاری در بورس به تازگی در ایران افزایش داشته و با بررسی این آمار و ارقام می توان به بازدهی مناسب بازار بورس اعتماد کرد و با هوشمندی به فعالیت و بهره وری در آن پرداخت.

???? روش های سرمایه گذاری در بورس به مراتب راحت تر از سایر روشهای سرمایه گذاری محسوب می شوند و تنها سدی که ممکن است کمی مراحل سرمایه گذاری در بورس را سخت تر کند، دریافت کد بورسی و ثبت نام در سامانه سجام است که پس از آن نیز نیاز به خرید سهام توسط کارگزاری مورد نظر خواهد بود.

آسان بودن سرمایه گذاری در بورس به این معنی نیست که برای ورود به آن نیاز به مطالعه و آموزش نداشته باشید اما با یک گوشی ساده نیز می توانید به خرید و فروش سهام با گوشی بپردازید اگر دانش کافی را در این زمینه داشته باشید. زمانیکه قصد دارید خرید و فروش سهام با گوشی را انجام دهید حتما از خوب بودن اینترنت خود اطمینان پیدا کنید.

در واقع سهام نوعی دارایی نقدی است که قابلیت تبدیل به اسکناس را در مدت زمان کوتاهی دارد و این در صورتی است که دارایی های غیر نقدی با روش های بسیار زمانبر تر و سخت تری به پول نقد تبدیل می شوند.

سرمایه گذاری در بورس می تواند پس انداز خوبی نیز برای دوران کهنسالی هر فرد باشد.

 

مراحل خرید سهام در بورس 

 

مراحل خرید سهام در بورس

مراحل خرید سهام در بورس ایران به شرح زیر است:

  • ثبت‌نام در سامانه سجام: سامانه ای است که سوابق معاملاتی سهامداران را جمع آوری می کند و برای ثبت نام در این سایت کافی است به سایت آن مراجعه کنید و پس از وارد کردن اطلاعات خود ثبت نام را انجام دهید.
  • دریافت کد بورسی: در هنگام خرید سهام، یکی از مهم ترین و ابتدایی ترین اقدامات، دریافت کد بورسی است که شناسه ای یکتا برای تمایز سهامداران محسوب می شود.
  • واریز پول به حساب کارگزاری: همانطور که از پیداست، در این مرحله سهامدار بایست وجه خود را به حساب کارگزاری واریز نماید که تا حدودی مشابه با خرید آنلاین است.
  • یافتن نماد بورسی و ثبت سفارش خرید: بسته به زمان سرمایه گذاری، ثبت سفارش در روزهای خاصی انجام می گیرد که به آن، زمان پیش گشایش معاملات گفته می شود. از دیگر نکات مهم این است که امکان حذف یا ویرایش سفارش های وارده در 5 دقیقه پایانی زمان گشایش بازار امکان پذیر نیست. همچنین معاملات از ساعت 9 آغاز می شوند.
  • ثبت سفارش فروش و دریافت مبلغ حاصل از فروش: هم اکنون کمترین میزان سرمایه برای انجام سفارش 500 هزار تومان می باشد. همچنین اگر قصد برداشت وجه خود را از کارگزاری داشته باشید، باید به قسمت درخواست ها در نرم افزار معاملاتی کارگزاری مراجعه کنید سپس گزینه ی تقاضای وجه را انتخاب نمایید و روی علامت + کلیک کنید سپس مبلغ مورد نظر خود که قصد برداشت آن را دارید وارد کرده و حساب بانکی خود را از لیست انتخاب نمایید.

مراحلی که در بالا به آنها اشاره شد، از مواردی هستند که شما را در نحوه خرید سهام در بورس یاری می کنند.

برای اطلاع از نحوه دریافت کد بورس کالا در بورس ، با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

قیمت مجاز برای خرید سهام در بورس

بیشترین و کمترین میزان نوسان مجاز سهم، قیمت مجاز برای خرید سهام در بورس ذکر می شود که در بوجود آمدن صفوف خرید و فروش نقش دارد و سبب ایجاد دامنه نوسان می شود.

دامنه نوسان باعث جلوگیری از تغییرات بیش از اندازه قیمت و به وجود آمدن تلاطم در بازار خواهد شد که به عواملی مانند ارائه شدن سهم، بازار سهم (بورس و فرا بورس) و میزان تراکنش بستگی دارد.

خلاصه مقاله

خرید سهام در بورس از روش های راحت و کم دردسر برای افزایش منابع مالی محسوب می شود که افراد زیادی هم اکنون در آن فعالیت می کنند و با خرید وفروش سهام، به افزایش منابع مالی خود کمک می کنند. خرید سهام در بورس دارای پیشنیاز هایی اعم از داشتن کد بورسی می باشد؛ علاوه بر این در صورتی که با بازار و نمودار های رشد سهام های مختلف آشنایی چندانی ندارید به شما توصیه می کنیم تا بدون راهنمایی اقدام به خرید نکنید. در آخر باید حتما به این نکته اشاره کنیم که حتما قبل از هر فعالیتی در بازار بورس با نحوه خرید سهام در بورس آشنا شوید و مطالعه خود را در این مورد افزایش دهید.

برای دانلود مطالب این صفحه به صورت پی دی اف کلیک کنید.

 

منبع: سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و خرید سهام در بورس



:: برچسب‌ها: نرم , افزار , حسابداری , طلوع , پدیده , نرم , افزار , مالیاتی مشاوره , مالیاتی مشاوره , مالیاتی , رایگان , خرید سهام در بورس , سهام , خرید سهام , بورس ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده

حسابداری شعب چیست؟ این سوالی است که بسیاری از افرادی که دارای کسب و کار هستند و شعبه های مختلف را برای کسب و کار خود ایجاد کرده اند، با آن مواجه می‌شوند. در حال حاضر بسیاری از کسب و کارها برای گسترش فعالیت خود دست به تاسیس دفاتر و شعبه در نقاط جغرافیایی مختلف می زنند. نحوه حسابداری شرکت هایی که دارای شعب متفاوتی هستند دارای رویکردها و یکسری موارد خاص می باشد که به آن حسابداری شعب گفته می شود.

در واقع حسابداری شرکت هایی که دارای بخش‌های مختلف هستند، باید براساس قواعد خاصی انجام بگیرد. شرکت های دارای مجموعه شعب، شرکت هایی هستند که در یک محل با نظارت مدیریت فعالیت می‌کنند و دارای شرایط خاصی هستند که این شرایط در چگونگی محاسبه هزینه ها و درآمدها و سود و زیان مجموعه ها بسیار تاثیر گذار می باشد. از آنجایی که پاسخ به این سوال که حسابداری شعب چیست؟ بسیار اهمیت دارد، در ادامه این مقاله از طلوع پدیده نکات مهمی را در روش حسابداری این نوع شرکت ها ارائه خواهیم کرد. 

 آشنایی با حسابداری شعب

حسابداری شعب در واقع یک نوع سیستم حسابداری می باشد که حساب های جداگانه هر شعبه یا محل عملیاتی یک سازمان در آن نگهداری خواهد شد. این شیوه از حسابداری در شرکت هایی که پراکندگی جغرافیایی دارند و علاوه بر آن شرکت های چند ملیتی و اپراتورهای زنجیره ای بیشترین استفاده را دارد.

در استاندارد حسابداری شعب، هر شعبه به عنوان یک نهاد متفاوت مدنظر قرار داده می‌ شود و دفاتر حساب های متنوع، به صورت جداگانه برای آنها ثبت و نگهداری خواهد شد. این حساب های جداگانه شامل موجودی کالا، حساب های دریافتنی، تجهیزات و هزینه هایی مانند اجاره وجوه نقد و بیمه و دستمزدها می باشد. با این تفاسیر می ‌توان گفت حسابداری شعب سیستمی است که در آن برای هر شعبه حساب های جداگانه در نظر گرفته خواهد شد. این شعب براساس موقعیت جغرافیایی تقسیم شده و هر کدام از بخش ها دارای مراکز سود و زیان می باشند.

در این روش حسابداری صورت سود و زیان، تراز آزمایشی و ترازنامه به صورت جداگانه از سوی هرکدام از شعب تهیه می شوند. قابل توجه اینکه در استاندارد حسابداری شعب هرکدام از شعبه ها موظف هستند دفاتر خود را مستقلاً تهیه و نگهداری کنند و در موعد مقرر به دفتر مرکزی ارسال نمایند تا با سایر واحدها ترکیب شود. حسابداری شعب و افزایش شناخت وضعیت جریان نقدی شرکت ها کمک می کند تا یک تصویر جامع از فعالیت های شرکت به مدیران ارائه شود. اما هدف از حسابداری شعب چیست؟ در ادامه بیشتر در رابطه با این مسئله توضیح خواهیم داد.

 

برای اطلاع از نحوه استعلام چک صیادی، با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

 هدف از حسابداری شعب

تا اینجا به این سوال که حسابداری شعب چیست؟ پاسخ دادیم. اما آیا شما از هدف حسابداری شعب چیزی می دانید؟ برخی از اهداف مهم حسابداری شعب شامل موارد زیر می باشد:

اطلاع از وضعیت نقدینگی هر کدام از شعبه ‌ها

تحقق جریان نقدی یا درآمد ایجاد شده از سوی شعب

اطلاع از سود و زیان تولید شده توسط شعبه ها

آگاهی از وضعیت مالی هر کدام از شعب توسط حسابداران مالیاتی با تجربه

ارزیابی عملکرد همه شعبه ها برای مقایسه آنها با یکدیگر و یافتن شیوه‌های مناسب برای توسعه بیشتر کسب و کار

هدف از حسابدار شعب

 

برای اطلاع ازنحوه دریافت کد بورس کالا، با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

دو سیستم موجود برای حسابداری شعب

???? سیستم غیر مستقل(متمرکز):

این سیستم حسابداری شعب برای تمام عملیات مالی خود دفاتر جداگانه ندارد و برای عملیات های خود دفاتری جدا ایجاد نمی کند. سیستم غیر مستقل تمام سابقه های حسابداری شعب خود را در دفتر مرکزی به ثبت می رساند و داخل دفتر مرکزی نگهداری می کند.

???? سیستم مستقل(متمرکز):

در سیستم مستقل یا سیستم حسابداری شعب غیر متمرکز شعبه برای اینکه عملیات خود را ثبت کند دفاتری جدا از دفتر مرکزی دارد. بنابراین جهت تهیه صورت های مالی ترکیبی چکیده عملیات شعبه را به دفتر مرکزی فرستاده میشود.

روش‌های حسابداری شعب کدامند؟

برای نگهداری حساب های هرکدام از شعبه ها بر اساس پیچیدگی کسب و کار همراه با حفظ استقلال عملکردی هر شعبه، از چند تکنیک منحصر به فرد استفاده می شود. اما برخی از افراد این سوال را دارند که روش های حسابداری شعب چیست؟ شناخته شده ترین شیوه های حسابداری هر کدام از شعبه ها عبارتند از:

???? روش بدهکاران

در روش بدهکاران، حسابداری شعب به صورت بدهکار انجام می شود. در دفاتر حسابداری، دفتر مرکزی شعبه ها، حساب های کالاهای عرضه شده و هزینه های دفتر مرکزی، هزینه هایی که توسط یک شعبه انجام شده از سوی دفتر به صورت حساب بدهکار ثبت خواهد شد و مانند حساب مشتریان پس از دریافت برگشتی و حواله ها به حساب شعبه مرکزی، حسابها به صورت بستانکار ثبت خواهند شد. از روش بدهکاران برای پی بردن به سود و زیان هرکدام از برندها استفاده می شود.

نرم-افزار-حسابداری طلوع پدیده

???? روش حساب‌های نهایی

در روش حساب های نهایی، حساب های سود و زیان و حساب های مالیاتی آماده می شوند تا سود ناخالص و زیان ناخالص به همراه سود خالص و زیان خالص هر شعبه حساب شود. در روش حساب های نهایی، ارزش موجودی کالا در آغاز دوره مالی و آن دسته از کالاهایی که به شعبه ارسال می شوند، در حسابداری مالیاتی بدهکار محسوب می گردند. علاوه بر این موجودی پایانی کالاها و محصولات که توسط شعبه ها برگشت می شوند، در حساب معاملاتی به صورت بستانکار ثبت می گردند.

???? روش بدهکاران و موجودی

مواردی که در آن کالا به قیمت فروش به شعب مختلف ارسال می‌شود و شعبه ها اجازه تغییر قیمت ندارد، بهتر است از روش بدهکاران و موجودی استفاده شود. حساب های متنوعی در روش بدهکاران و موجودی باید ایجاد شود و شامل موارد حساب دارایی، شعبه حساب موجودی شعب و حساب هزینه شعبه ها می باشد.

???? روش شعبه‌های عمده فروش

بسیاری مایلند بدانند حسابداری شعب به روش فروش به عنوان یکی از روش های حسابداری شعب چیست؟ در روش شعب عمده فروش، صورتحساب کالا به قیمت عمده فروشی به شعبه های خرده فروش ارسال می گردد. در این روش موجودی ابتدای دوره مالی و موجودی پایانی شعبه ها براساس قیمت عمده فروشی نشان داده می شود.

علاوه بر این سود های محقق نشده در موجودی پایانی به عنوان اندوخته موجودی به حساب سود و زیان دفتر مرکزی لحاظ می گردد. از این رو موجودی ابتدایی ذخیره شده در حساب سود و زیان دفتر مرکزی به عنوان بستانکار ثبت می شود.

فرق بین شعبه و نمایندگی

یکی از سوال هایی که در مورد حسابداری شعب و نمایندگی بوجود می آید این است که تفاوت بین شعبه و نمایندگی چیست؟ در این قسمت باید به تعاریف این دو مفهوم بپردازیم تا تفاوت بین شعبه و نمایندگی را متوجه شویم. شعبه واحد تجاری است که برای توسعه واحد تجاری در قسمت جغرافیایی دیگر احداث می شود.

نمایندگی نیز فرد حقیقی یا حقوقی با اختیار تام است به نام شرکت عملیات فروش خود را انجام می دهد. بنابراین باید به این نکته اشاره کرد که تفاوت بین شعبه و نمایندگی در مسئولیت و اختیار آنهاست. بدین معنی که شعب با شرکت اصلی در ارتباط هستند و تحت امر دفتر مرکزی هستند. اما نمایندگی تحت امر خود و در اختیار خود است.

پس زمانی که قرار است از شرکت اصلی شعبه یا نمایندگی دریافت کنید به نکات ذکر شده دقت کنید تا در زمان پرداخت ها و یا دریافت ها به مشکل برنخورید. اگر به طور کامل در این زمینه تحقیق کنید و نکات مربوطه را مطالعه کنید دیگر دچار مشکلات با شرکت اصلی نمی شوید. در زمان عقد قرارداد با شرکت اصلی حتما نوع همکاری خود را با شرکت اصلی مشخص کنید تا در پایان دوره های مالی با مشکلات عدیده ای که وقت شما را درگیر می کند مواجه نشوید.

 

روش های حسابداری شعب کدامند؟

 

برای اطلاع از اینکه درآمد غیر فعال چیست؟، با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

خلاصه مطالب

در این مقاله سعی کردیم به این سوال که حسابداری شعب چیست؟ پاسخ دهیم و روش هایی که برای حسابداری شعب وجود دارد را بررسی کردیم. حسابداری شعب یکی از انواع حسابداری برای آن از دست از شرکت هایی می باشد که مایل به گسترش کسب و کار خود و تاسیس دفاتر و شعب در نقاط جغرافیایی مختلف می باشد.

توجه داشته باشید که حسابداری شعب با انواع دیگر حسابداری متفاوت است و محاسبه آن تابع رویکردها و قواعد خاصی می باشد. به افرادی که این سوال را دارند که حسابداری شعب چیست؟ باید بگوییم که حسابداری شعب سیستمی است که در آن برای هر شعبه حساب های جداگانه مدنظر قرار گرفته می ‌شود و طبق موقعیت جغرافیایی، هر مرکز دارای سود و زیان خاص خود می باشد. در حسابداری شعب تراز آزمایشی، صورت سود و زیان و ترازنامه صورت جداگانه تهیه می شود. چنانچه شما عزیزان نیازمند اطلاعات بیشتر در ارتباط با حسابداری شعب می باشید، می توانید با کارشناسان ما در طلوع پدیده تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

برای دانلود مطالب این صفحه به صورت پی دی اف روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

 

 

منبع: سایت نرم افزار حسابداری طلوع پدیده و حسابداری شعب چیست؟

 



:: برچسب‌ها: حسابداری شعب , حسابداری شعب چیست؟ , سیستم حسابداری , نرم افزار حسابداری طلوع پدیده ,
:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1402 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد